Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Konudan bağımsız,Amazon Lojistik bölgemde hizmete başladıktan sonra tüm siparişlerim kargoya verildikten sonra hasarlı ürün bahanesiyle teslim birimindeyken iade oluyor.Müşteri hizmetleri geribildirim gönderdiklerini söylüyor ama hiçbir çözüm olmuyor.Böyle bir durum yaşayan var mı?

Ekler

• 23431.webp
    23431.webp
    100.3 KB · Hit: 248
Arkadaşlar merhaba uzun süredir Android TV player düşürmeye çalışıyorum. Next ürünleri depoya geliyor da alamıyorum yani yetişemiyorum. Acaba bot vs durumu var mı? Elinde olan atabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

2800 TL'ye aldığım Gamesir Cyclone 2'yi iade ettim beyler iadem bugün gerçekleşti. Tetikte olun 2800-2900 TL'ye Amazon Depo'ya tekrar listelenecek hızlı olun derim. Temiz denedim 1 gün sadece . Beyaz ve sorunsuzdu. Sadece kutusunda asla gözü rahatsız etmeyen yırtılma var onu da birleştirmişler. Kısacası sıfırdan farksız

Ben Flydigi Apex 5 aldım onun yerine
Kaç güne düşüyor acaba keşke direkt bana satsaydınız :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de adaptive trigger olayından memnun musunuz apex 5 almaya değdi mi

Buna bu parayı vereceğinize manyetik klavyelere yönelmek çok daha mantıklı hocam. Razer’ın nerdeyse tüm klavyelerini kullandım. Şu an wraith w75 v2 kullanıyorum hepsinden iyi.
hocam amazonda kolay iade iyi isliyo bu yüzden amazondaki ürünlere yöneliyorum genelde

Geri