Karr Mostar Vs Titanseat Throne Önerilerinizi Bekliyorum

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,838
Bütçe
14000
Konuları tekrar tekrar açıyorum Abdullah abiden diğer konuları silmesini istedim.

Şimdi arkadaşlar bir ofis ya da oyuncu koltuğu alıcam ve bunu çok araştırdım çok koltuk eledim elimde kalan son 3 model
Karr Office Mostar ve Rio
Titanseat Throne

Boyum 182 ve kilom 112 14k bütçede bana en uygun seçtiğim koltuklar bunlar.

Bacaklarımı rahat açtığımda koltukta kalan en geniş kısım 55cm.
Belimden aşağısı 95cm.

Şuanda bir mutfak sandalyesindeyim ve bel kalça ağrısından geçilmiyor.Koltuk alınca düzelir diye umuyorum işte koltuklarım özellikleri.

Titanseat Throne
160 kg taşıma kapasitesi
Çelik iskelet
Class 4 amortisör
65 DNS visco sünger
4D ayarlanabilir kolçak
180° yatabilen ve kilitlenebilir mekanizma
Geniş oturum (~58 cm)
Gaming odaklı yapı (sert ama sağlam)

Karr Office Mostar
150 kg taşıma kapasitesi
55 DNS yüksek yoğunluklu sünger
58 cm geniş oturum + 60 cm derinlik
Çift katmanlı “dual comfort” oturma pedi
Ayarlanabilir bel ve boyun desteği (çok yönlü)
File sırt (hava alan yapı)
Sallanma özelliği var, sabit ara kilit yok
Geniş ve yumuşak oturum odaklı

Karr Office Lizbon
150 kg taşıma kapasitesi
%90 glass fiber güçlendirilmiş iskelet
60 DNS konkav form sünger
Oturma derinliği ayarı (kızaklı sistem)
4D kolçak
3 kademeli kilitli sırt mekanizması
Gizli ergonomik bel desteği
Nefes alabilen çift katmanlı kumaş
Uzun süreli oturma odaklı ergonomik yapı

Siz olsanız hangisini NEDEN? tercih edersiniz yardımcı oluruz lütfen bilgisi olmayan yardım isteyen kişiler konuyu takibe alsın mesaj yazmasın

@xenk2626

Oyuncu koltuklarında fark etmişsindir arka kısmı düz formda oluyor iniyor aşağı direkt yani bazı ofis koltuklarında ki omurga eğrisi hafif S şekli yok (ergonomi açısından lazım) koydukları bel desteği de bu şekle uymuyor (şekli tam taklit edemiyor) bilgin olsun.

Uzun süreli oturumlarda sert oturak süngeri ile birlikte birde bu söylediğim sebebiyle birleşince bel ağrısı yapıyor kaçınılmaz. Kilo da veriyorsan ilerde vereceksen hafifleyince daha da sıkıntı olacak.

Bu detayı konuşmuştuk kendi önerim kaliteli ofis koltuklarına yönelmen yönünde, ama şu var bunu da söyleyeyim genelde üst seviye oyuncu koltuklarında kullandıkları kolçaklar genel olarak daha kaliteli dayanıklı sağlam yapıda. (Dxracer Tank ve King eski varyant modellerini kullandım söylemiştim yeni revizyon modellerinden değil)

Son söyleyeceğim önerimde sandalyeden sandalyenin üstünden ayağa kalkarken elinle kolçaklardan destek alarak üzerlerine yük bindirerek yani üstüne ağırlığını vererek ellerinle bastırarak kalkma.

Son düzenleme:
@xenk2626

Oyuncu koltuklarında fark etmişsindir arka kısmı düz formda oluyor iniyor aşağı direkt yani bazı ofis koltuklarında ki omurga eğrisi hafif S şekli yok (ergonomi açısından lazım) koydukları bel desteği de bu şekle uymuyor (şekli tam taklit edemiyor) bilgin olsun.

Uzun süreli oturumlarda sert oturak süngeri ile birlikte birde bu söylediğim sebebiyle birleşince bel ağrısı yapıyor kaçınılmaz. Kilo da veriyorsan ilerde vereceksen hafifleyince daha da sıkıntı olacak.

Bu detayı konuşmuştuk kendi önerim kaliteli ofis koltuklarına yönelmen yönünde, ama şu var bunu da söyleyeyim genelde üst seviye oyuncu koltuklarında kullandıkları kolçaklar genel olarak daha kaliteli dayanıklı sağlam yapıda. (Dxracer Tank ve King eski varyant modellerini kullandım söylemiştim yeni revizyon modellerinden değil)

Son söyleyeceğim önerimde sandalyeden sandalyenin üstünden ayağa kalkarken elinle kolçaklardan destek alarak üzerlerine yük bindirerek yani ellerinle bastırarak kalkma.
hocam zaten konuştuk evet ki bende kilo vermeye devam ediyorum 127den 112ye düştüm 10 aralıktan bu yana kardiyo yapmadan önümde yaklaşık 8 ay da kardiyoyla beraber bi 15-20 kilo vermeyi planlıyorum şuanda amacım kıçımı belimi ağrıtmasın-uzun süre kullanımda rahat ettirsin

yani gidipte bi koltuğa o kadar 20k 30k paralar vermek istemem yurt dışından kuzenimden isterim

Bahsettiğin paraları bende vermeyeceğim pek gerek yok.

Kendim için iki model arasında karar vereceğim birini alacağım.

Flekssit Aura (Passion)

Bunlar dışında da işte eli yüzü düzgün bazı bürosit, bürotime modelleri var.

Bahsettiğin paraları bende vermeyeceğim pek gerek yok.

Kendim için iki model arasında karar vereceğim birini alacağım.

Flekssit Aura (Passion)

rio genişliği yüzünden pek rahat gelmedi yoksa gayet iyi bir koltuk flekssite baktım taşıma kapasitesi ve bazı bilgiler yok onu listeye almadım yoksa özellik ve tasarım olarak hoşuma gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@xenk2626

Son söyleyeceğim önerimde sandalyeden sandalyenin üstünden ayağa kalkarken elinle kolçaklardan destek alarak üzerlerine yük bindirerek yani üstüne ağırlığını vererek ellerinle bastırarak kalkma.
ama yine söyleyeyim mostarda bel desteğini çok beğenmişler bazıları malzem kalitesini iyi bazıları kötü bulmuş marka birazcık dengesiz gibi
lizbon modelinde sorunum yok class 4 piston sistemi varsa alınır derecede
titanseat ise 1 tane bile koltukla alakalı çözülmeyen sorunu olmayan bir koltuk herkes malzeme kalitesini-satış sonrası desteği çok sevmiş
konforu sadece birazcık kısarak bunlara ekleme yapmak çok mantıklı geliyor bana

Son düzenleme:
rio genişliği yüzünden pek rahat gelmedi yoksa gayet iyi bir koltuk flekssite baktım taşıma kapasitesi ve bazı bilgiler yok onu listeye almadım yoksa özellik ve tasarım olarak hoşuma gitti
Ben flekssit passion için soru cevap kısmından ürünün ölçülerini almıştım, bunun dışında amortisör bilgisi verilmiş zaten class 4; bu da aşağı yukarı kaç kg ye kadar taşıdığı belli.

Adamlar kendi sitelerinde belirtmemişler üşengeçlik fena :) çokta lazım değil bu bilgi bana 75 kiloyum

@xenk2626

İki sandalye içinde bel desteğini o yüzden sordum whatsapp dan çıkarılabilir sökülebilir yapıda mı diye, aldığım yanıtın görselini de atmıştım o bende de soru işareti açıkcası.

Çünkü bürosit file 7 modelinden aşinayım daha önce kullandığımı sanada söylemiştim, aslında bel desteğine gerek yok kalmıyor eğer doğal S eğrisi ilgili üründe mevcutsa varsa (örnek misal bürosit file 7 modeli arka file sırt kısmı çok rahattı). Kullandığım oyuncu koltuklarından dxracer modelleri sırt kısmı bu denli bu kadar rahat değildi mesela ayrıca oturakları yüzünden oturumlarında da rahat edemedim o da ayrı bir sorundu).

Son düzenleme:
Ben flekssit passion için soru cevap kısmından ürünün ölçülerini almıştım, bunun dışında amortisör bilgisi verilmiş zaten class 4; bu da aşağı yukarı kaç kg ye kadar taşıdığı belli.

Adamlar kendi sitelerinde belirtmemişler üşengeçlik fena :) çokta lazım değil bu bilgi bana 75 kiloyum

@xenk2626

İki sandalye içinde bel desteğini o yüzden sordum whatsapp dan çıkarılabilir sökülebilir yapıda mı diye, aldığım yanıtın görselini de atmıştım o bende de soru işareti açıkcası.

Çünkü bürosit file 7 modelinden aşinayım daha önce kullandığımı sanada söylemiştim, aslında bel desteğine gerek yok kalmıyor eğer doğal S eğrisi ilgili üründe mevcutsa varsa (örnek mesela bürosit file 7 modeli arka file sırt kısmı çok rahattı)
mostarda ayarlanabilir yapıda hocam yani neredeyse kapalı konu getiriliyormuş
lizbon zaten s şeklinde

O bel destekleri sert yapıda genelde batıyor ayarlayabilsen de pek ideal olmadı bana (orta yollu daha ucuz bir ofis koltuğu aldım onda denedim), komple sökülünce daha rahat ettim sonradan ise oturak oturum kısmında ki kullanılan sünger adi kumaş malzemesi sertti ve sürtünmesi cildi fazla tahriş edici olduğundan iade ettim.

Lizbonun başka sıkıntıları var onu da konuşmuştuk zaten almazdım.

Ben deneyimlerimi söyleyeceğimi söyleyim de gerisi sende senin bileceğin iş, seçim için sonradan pişman olma üzülme diye.

Son düzenleme:
O bel destekleri sert yapıda genelde batıyor ayarlayabilsen de pek ideal olmadı bana (orta yollu daha ucuz bir ofis koltuğu aldım onda denedim), komple sökülünce daha rahat ettim sonradan ise oturak oturum kısmında ki kullanılan sünger adi kumaş malzemesi sertti ve sürtünmesi cildi fazla tahriş edici olduğundan iade ettim.

Lizbonun başka sıkıntıları var onu da konuşmuştuk zaten almazdım.

derinlik mevzusu hakkında konuşmuştuk sanırım tam hatırlamıyorum

Evet lizbonda bacakların daha boşlukta kalacak yani daha yukarıda bitecek oturum derinliği cm olarak az.

Evet lizbonda bacakların daha boşlukta kalacak yani daha yukarıda bitecek oturum derinliği cm olarak az.
1779033811560.webp

Cm olarak değişmiyor oturak, ileri geri yapabilmek kızak senkron mekanizması ayrı mevzu onu yaptığın zaman file sırtlık yani bel ile ikisi arasında ki aranda ki mesafe de değişiyor maalesef yani sırtlık sırt kısmı sabit kalıyor sen öne doğru kaykılıyorsun gidiyorsun.
şuan altımdakide 45cmmiş çok boş kalmıyor ileri alınca zaten fazla kalmayacak ki en son tercihim lizbon olucak zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri