Ekran Kartını Bilgisayarcı Takar mı?

Musti3169

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
5
SElamlar Ben ekran kartı aldım takmam lazım ama kendim takamam bilgisayarcıya götürsem takarmı? Kasa İçinde alt kısımda 6+2 lik kabloyu bulamadım benim sığırlığımdan bulamadım yoksa psu da olduğuna eminim Psu 650w bir şey ekran kartı ise İntel Arc b580

takar ama çok kolay

Kral takar zaten de niye böyle bu konu açtın onu da anlayamadım yani adamların işi bu bilgisayarcıdan kastın ne normal bilgisayar tamiri yerler takıyor tabii ki de

SElamlar Ben ekran kartı aldım takmam lazım ama kendim takamam bilgisayarcıya götürsem takarmı? Kasa İçinde alt kısımda 6+2 lik kabloyu bulamadım benim sığırlığımdan bulamadım yoksa psu da olduğuna eminim Psu 650w bir şey ekran kartı ise İntel Arc b580
kablolamada cırtcırt ile bağlamış olabilirler kasanın arkasına bak. Evet bilgisayarcılar takar 1 dk içinde takıp para istemeyebilir ya da dükkanda kalsın uğraşalım der akşam 1000 tl ister nasıl birine denk gelirsen artık

Hocam takması zor değil aslında kendinizde takabilirsiniz ama illa bilgisayarcıya götürecekseniz evet %90ı takar.

Hocam takması zor değil aslında kendinizde takabilirsiniz ama illa bilgisayarcıya götürecekseniz evet %90ı takar.
Hocam arkadaki pcı e kablosunu bulsam takarım ama bulamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kablolamada cırtcırt ile bağlamış olabilirler kasanın arkasına bak. Evet bilgisayarcılar takar 1 dk içinde takıp para istemeyebilir ya da dükkanda kalsın uğraşalım der akşam 1000 tl ister nasıl birine denk gelirsen artık
hocam kabloyu bulamıyorum malesef

Kabloyu arayın kutulara bakın vs. Para alırlar sırf 1 kablo takmaya ekran kartı takmaya.

takar takmasına da çoğu en ufak işlem için kasayı senden alıp servis ücretine tekabül tutuyor o da yerine göre 600-1400 arası

Kabloyu arayın kutulara bakın vs. Para alırlar sırf 1 kablo takmaya ekran kartı takmaya.
Yeğenim diğer kablolara vs zarar vermeyiz değil mi psu da varmıdır o kablo 650w bir psu nasıl anlarız ekran kartı için olup olmadığını

Takarlar hocam. Beklemen gereksiz. Götür taktır. Takarken de seyret. Hepimiz böyle öğrendik.

Hocam arka kapağını sökün kasanın sonra orada illa boş kablo olması lazım. Kablolarla ilgili bilginiz yoksa videolar bakın bulursunuz illa.

takar takmasına da çoğu en ufak işlem için kasayı senden alıp servis ücretine tekabül tutuyor o da yerine göre 600-1400 arası
Hocam çokmuş ücret evde taksam uygun güç kablosunu nasıl bulucam kasanın arkasını kurcalasam diğer kabloolara zarar verirmiyim ondan korkuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri