Ekran Kartını Bilgisayarcı Takar mı?

Hocam çokmuş ücret evde taksam uygun güç kablosunu nasıl bulucam kasanın arkasını kurcalasam diğer kabloolara zarar verirmiyim ondan korkuyorum
zarar vermezsiniz korkunuz olmasın kasanın arka kapağını açın fotoğraf atın yardımcı olalım

Ekler

• 1000031225.webp
    1000031225.webp
    503.1 KB · Hit: 19
Hocsm bu olabilir mi ama bu 6 bana 8 lazım
o cpu power yüksek ihtimal üstünde siyah pcı veya cpu yazar normalde o kablo tek mi farklı 6+6 bir ağızı daha var mı veya 6+2 olarak psunun yazısını atar mısın üstünde yazısı vardır sana dönük bakalım çıkışlarına

o cpu power yüksek ihtimal üstünde siyah pcı veya cpu yazar normalde o kablo tek mi farklı 6+6 bir ağızı daha var mı veya 6+2 olarak psunun yazısını atar mısın üstünde yazısı vardır sana dönük bakalım çıkışlarına
Psu bu hocam ben bulamadım siyah bir şey bu kırmızının üstünde herhangibirsey yazmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sistem zaten kurulu ama işlemci falan var ekran kartını sonra degistirdim takmam gerek

Psu bu hocam ben bulamadım siyah bir şey bu kırmızının üstünde herhangibirsey yazmıyor

Hocam sistem zaten kurulu ama işlemci falan var ekran kartını sonra degistirdim takmam gerek
hocam siz götürüp taktırın başında bekleyerek en iyisi hatta eli değmişken kablolama yaptırın çok karışık duruyor

şöyle söyleyeyim cpu power normalde 6+6 veya 4+4 oluyor psu kalitesine bağlı biraz pcı için ona benzer başka kablo var mı içeriyi bilgisayarı kapatıp kontrol edin zarar gelmez sisteme kapatırsanız sıkıntı yaşamazsınız

şöyle söyleyeyim cpu power normalde 6+6 veya 4+4 oluyor psu kalitesine bağlı biraz pcı için ona benzer başka kablo var mı içeriyi bilgisayarı kapatıp kontrol edin zarar gelmez sisteme kapatırsanız sıkıntı yaşamazsınız

Hocam şöyle bir şey de var

Fotoğraf büyük dedi fakat aynı kırmızı kablonun yanında 2 ufak pini olan bı kablo daha var ama farklı kablolar gibi duruyor

Geri