Ben olsam güvenmem elden satmak önceliğim olurdu. Çünkü gider senin ramini değiştirir ssdni çalar farklı bir parça takar senin haberin olmaz iş işten geçer. İlla da param gücendeyle satacaksan satmadan önce içerisindeki bileşenleri de kapsayan detaylı video kaydını al elinde kanıtın olsun.MSI laptobumu satacağım param güvende ile satmali miyim yoksa o toplara hiç girmeyeyim mi satacaksam neler yapmalıyım satmadan önce
Küçük şehir elden satmak zor olur gibi gelmiştiBen olsam güvenmem elden satmak önceliğim olurdu. Çünkü gider senin ramini değiştirir ssdni çalar farklı bir parça takar senin haberin olmaz iş işten geçer. İlla da param gücendeyle satacaksan satmadan önce içerisindeki bileşenleri de kapsayan detaylı video kaydını al elinde kanıtın olsun.
Noldu reis mesela satmaktan vazgeçtimŞahit olduğum yöntemi söyleyip kötü örnek olmak da istemiyorum ama şahsen laptop gibi cihazların pg ile satılmaması taraftarıyım
Ben yazarken yukarıdaki arkadaş bahsetmiş zaten. Bu şekilde dolandırıcılık çok var. Adamlar laptopu açıp içinden Ram Ssd gibi bileşenleri değiştirebiliyor. Çift slot ramlerden birini alıp tek slot olarak geri göndereni bile gördüm. Kozmetiği resimdeki gibi değildi gibi açıklamalarla iade ediyorlar parayı da geri alıyorlar o yüzden sakat iş. O yüzden laptop tarzı ürünler için pg ye sıcak bakamıyorum. Bir dönem ben macbook sattım pg ile ama onda laptopu açıp içinden sökebileceği bir şey olmadığı için sattım.Küçük şehir elden satmak zor olur gibi gelmişti de pek güvenmiyorum sağlam galiba param güvende ile satıcıyı hiç korumuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Noldu reis mesela satmaktan vazgeçtim
Ben olsam güvenmem elden satmak önceliğim olurdu. Çünkü gider senin ramini değiştirir ssdni çalar farklı bir parça takar senin haberin olmaz iş işten geçer. İlla da param gücendeyle satacaksan satmadan önce içerisindeki bileşenleri de kapsayan detaylı video kaydını al elinde kanıtın olsun.
Doğru diyorsunuz ama küçük şehirlerde laptop gibi pahalı şeyler asla elden satılmıyor maalesef, özelliklede laptop biraz pahalı ise.Şahit olduğum yöntemi söyleyip kötü örnek olmak da istemiyorum ama şahsen laptop gibi cihazların pg ile satılmaması taraftarıyım
Boşa elimizdekinden olmayalım o zamanBen yazarken yukarıdaki arkadaş bahsetmiş zaten. Bu şekilde dolandırıcılık çok var. Adamlar laptopu açıp içinden Ram Ssd gibi bileşenleri değiştirebiliyor. Çift slot ramlerden birini alıp tek slot olarak geri göndereni bile gördüm. Kozmetiği resimdeki gibi değildi gibi açıklamalarla iade ediyorlar parayı da geri alıyorlar o yüzden sakat iş. O yüzden laptop tarzı ürünler için pg ye sıcak bakamıyorum. Bir dönem ben macbook sattım pg ile ama onda laptopu açıp içinden sökebileceği bir şey olmadığı için sattım.
Ben alırken param güvende ile almıştım ama param güvende ile satamam etraf dolandırıcı kaynıyorDoğru diyorsunuz ama küçük şehirlerde laptop gibi pahalı şeyler asla elden satılmıyor maalesef, özelliklede laptop biraz pahalı ise.
Evet öyle de bir sorun var. Pahalı laptopların geç satılmasına bir nebze kolaylık sağladığını düşündüğüm bir uygulama geliştirmiş letgo, elden teslim alırken qr kod açıyor satıcı, alıcı da kendi hesabından qr okutup ödemeyi kartla nakit veya taksitle yapabiliyor. Ödeme yapıldığı an para satıcının hesabına geçiyor komisyon kesinti vs de yok. Belki bu tarz şeyler satışı daha kolay hale getirir.Doğru diyorsunuz ama küçük şehirlerde laptop gibi pahalı şeyler asla elden satılmıyor maalesef, özelliklede laptop biraz pahalı ise.
Maalesef doğru. Birkaç ay pg açmadan satmaya çalışın baktınız olmadı mecbur açarsınız artık. 4 aydır biom daki laptop ilanda ve yorum bile gelmiyor küçük şehirde olduğum için maalesef. Mecbur pg açacağım artık.Boşa elimizdekinden olmayalım o zaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben alırken param güvende ile almıştım ama param güvende ile satamam etraf dolandırıcı kaynıyor
Bionuz gözükmüyorMaalesef doğru. Birkaç ay pg açmadan satmaya çalışın baktınız olmadı mecbur açarsınız artık. 4 aydır biom daki laptop ilanda ve yorum bile gelmiyor küçük şehirde olduğum için maalesef. Mecbur pg açacağım artık.
Olabilir oraya da bakarımEvet öyle de bir sorun var. Pahalı laptopların geç satılmasına bir nebze kolaylık sağladığını düşündüğüm bir uygulama geliştirmiş letgo, elden teslim alırken qr kod açıyor satıcı, alıcı da kendi hesabından qr okutup ödemeyi kartla nakit veya taksitle yapabiliyor. Ödeme yapıldığı an para satıcının hesabına geçiyor komisyon kesinti vs de yok. Belki bu tarz şeyler satışı daha kolay hale getirir.
Sistem güzel ama letgo ölü bir platform artık hocam. Laptopum satışta ve daha bir kişi görmedim ulaşan.Evet öyle de bir sorun var. Pahalı laptopların geç satılmasına bir nebze kolaylık sağladığını düşündüğüm bir uygulama geliştirmiş letgo, elden teslim alırken qr kod açıyor satıcı, alıcı da kendi hesabından qr okutup ödemeyi kartla nakit veya taksitle yapabiliyor. Ödeme yapıldığı an para satıcının hesabına geçiyor komisyon kesinti vs de yok. Belki bu tarz şeyler satışı daha kolay hale getirir.
Mobildeyseniz masaüstü moduna alın tarayıcıda.Bionuz gözükmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olabilir oraya da bakarım
Valla ben de şu an laptop satmaya çalışıyorum 2 tarafta da ilanım var. İstanbulda olmama rağmen sıfır sayılabilecek laptopu sıfır fiyatından 10 lira aşağısına satamadım henüz. Bu işi yapan firmalara bakıyorum artık ölü fiyatına istiyorlar onlar daSistem güzel ama letgo ölü bir platform artık hocam. Laptopum satışta ve daha bir kişi görmedim ulaşan.
2 kişi aradı şuan ama ikisi de dolandırıcı gibi hissettirdiValla ben de şu an laptop satmaya çalışıyorum 2 tarafta da ilanım var. İstanbulda olmama rağmen sıfır sayılabilecek laptopu sıfır fiyatından 10 lira aşağısına satamadım henüz. Bu işi yapan firmalara bakıyorum artık ölü fiyatına istiyorlar onlar da
Onu nasil yapıyoruzSistem güzel ama letgo ölü bir platform artık hocam. Laptopum satışta ve daha bir kişi görmedim ulaşan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mobildeyseniz masaüstü moduna alın tarayıcıda.