❌İndirim Bitti! Lexar 2tb Nq790 7000/6000 Ssd 8500tl

Garanti ve yapıkredinin taksit olmaması kadar saçma bir durum yok. Akbank tarafına güvenmiyoruz kart almıyoruz. Şaka gibi paraf aldıracaklar illa...

Ssd'nin dramli olmasi çok büyük bi kazanç mi acaba, bende 500 gb bakıyorum da dramli bulamadım. Sadece Windows ve kritik 1 2 sey kuracağım diğer şeyler oyunlar data ssd de olacak

Ssd'nin dramli olmasi çok büyük bi kazanç mi acaba, bende 500 gb bakıyorum da dramli bulamadım. Sadece Windows ve kritik 1 2 sey kuracağım diğer şeyler oyunlar data ssd de olacak
Yok dostum. Yüksek dosya transferlerinde dram olunca Hız düşmesi daha geç oluyor.

Oyun, depolama ve genel kullanım amaçlı olarak DRAM'in varlığını çok hissetmezsin. Sürekli olarak büyük boyutlu dosyalar transfer ediyorsan DRAM'in etkisi esas o zaman anlaşılır.

Ben DRAM'siz SSD'de oyun oynuyorum sorunsuzca, gayet de hızlı. DRAM'li modelle farkı olmaz öyle senaryoda.

Yok dostum. Yüksek dosya transferlerinde dram olunca Hız düşmesi daha geç oluyor.
Oyun, depolama ve genel kullanım amaçlı olarak DRAM'in varlığını çok hissetmezsin. Sürekli olarak büyük boyutlu dosyalar transfer ediyorsan DRAM'in etkisi esas o zaman anlaşılır.

Ben DRAM'siz SSD'de oyun oynuyorum sorunsuzca, gayet de hızlı. DRAM'li modelle farkı olmaz öyle senaryoda.
O zaman dramsiz ssd alsam sorun yaşamam sanirim degil mi çabuk bozulma felan gibi

zamanında iyi almışım
Screenshot_1.webp

Konudaki SSD'ye baktım, MaxioTech MAP1602A kontrolcü ve TLC NAND var. Orta-üst segment arası bir SSD. Yani kısaca alınmaması için bir neden yok.
ben QLC var diye biliyorum araştırdığımda qlc diyordu, TLC olan nm790 olduğu için geçen gün nm790 aldım 11K'ya. İade edip 8.5K'ya bu alınır mı?

Bende 1 lik ssd bakıyordum bayrama daha iyisi gelir mi ana ssd olarak kullanmak için alayım mı

O zaman dramsiz ssd alsam sorun yaşamam sanirim degil mi çabuk bozulma felan gibi
Ssdyi bozan durumlar aşırı sıcaklıklar. Bide birsey indirirken aynı zamanda kopyalama işi yapıp yorma durumları ssd nin ömrünü yer. Merdiven altı ürün değilse kolay kolay bkzulmaz

Geri