🔥İndirim Xiaomi 10000 Mah 22.5w Powerbank 699₺

Bir tanıdığım 1 sene fazladır juo kullanıyor onun tavsiyesi ile indirime girdiğinde 20binliğini almayı düşünüyorum.
Yorumlara baktım da uzak durmak lazım 3-5 ayda şişti diyen tonla yorum var. Ayrıca 3300mah iphone 15 i 4 kere şarj ediyor diyorlar nasıl 20.000 anlamadım. Pek iyi bir cihaz gibi gelmedi bana.

devlet yurdunda da kaldım hocam sen karnından konuşmayı bırak, güzel ürün ve yıllardır kullanıyorum fiyatıda bedava daha iyisi varsa daha iyisini alabilir konuyu nereye çekiyorsunuz aşırı komedi
karnımdan konuşmadım kanat kaslarımla konuştum yakında diyaframa geçerim beraber güleriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamın geliri iyi düzeydedir ona göre bedavadır. Herkes kendi fikrini belirtebilir. Gelirine göre bedava diye düşünen alır bütçesi olmayan almaz. Ne duyar kastınız. Bir de sıfır birim yazmış. Burada oturup bedavanın kelime anlamını mı tartışacağız?
evet

Adamın geliri iyi düzeydedir ona göre bedavadır. Herkes kendi fikrini belirtebilir. Gelirine göre bedava diye düşünen alır bütçesi olmayan almaz. Ne duyar kastınız. Bir de sıfır birim yazmış. Burada oturup bedavanın kelime anlamını mı tartışacağız?
Adamın geliri kötü düzeydedir ona göre bedava denilen şey bedava değildir. Herkes kendi fikrini belirtebilirse niye kendi fikrini belirten birine "duyar kastın" diye burada boş yapıyorsun?

Kendi malın dediğimden onu anlatıyorsan cevap vermeye lüzum görmem
cevap verme zaten ne uzattın la gayette ürün hem kaliteli hemde parasını hak eden iyi bir ürün bana göre bedava almak isteyen alır almak istemeyen almaz bir ürün iyi ve parasıda iyiyse bedavadır oturup sana laf mı anlatacağım 2-3 kişi kuruldunuz dediğime :D

Adamın geliri kötü düzeydedir ona göre bedava denilen şey bedava değildir. Herkes kendi fikrini belirtebilirse niye kendi fikrini belirten birine "duyar kastın" diye burada boş yapıyorsun?
Önce bir sayfa geriye gidip adamın yaptığı yorumu oku. Adamın geliri kötü düzeydeyse fikrini belirtir herkes saygı duyar. Mesela bana göre bedava değil veya pahalı ürün diyebilir değil mi? Ama gelir düzeyine göre bedava diyen adamı eleştiriyor. Kyk yurdunda kal da gör diyor. Bu fikir belirtmek değil eleştirmek. Aradaki farkı anlamadan yorum yapıyorsunuz. Biz de laf anlatmaya çalışıyoruz.

Son düzenleme:
Geri