❌İndirim Bitti! Kioxia 2tb Exceria Heatsink 6200/4900 Ssd 9.999tl

Bu modelin DRAM'li olduğunu nereden anladınız?

https://europe.kioxia.com/content/d...ctbrief/KIOXIA_Exceria_withHeatsink_Brief.pdf

1779007923835.webp

Son düzenleme:
Alttaki yazıyı nerden aldın, ben de bakayım. Model koduyla aratınca DRAM var gözüküyor. Telefondayım PC geçince tekrar bakıcam.
Ai'a sormuş. Mesajdaki pdf'de dram yokluğuna dair bir bilgi yok. Yanlış cevaplamış ai.
bu videoda 0.20 ve 9.20 ye bakın. 11.23te de hız yorumu var. Performansına göre dramli model.

Son düzenleme:
Heatsink genelde dramliler daha sıcak çalıştığı için takarlar ben bu modeli dramli diye biliyorum
1779011790349.webp

1779011855024.webp

yeteneklerde HMB yoksa DRAM vardır neyi tartışıyorsunuz hala anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınır bu SSD çokta şeetmeyin arkadaşıma aldırmıştım Vatandan 4500e anydeskten bağlanıp aldım hwinfodan bilgileri kaçırmayın bayadır Dramli 10 bine SSD gelmedi.

Son düzenleme:
Heatsink genelde dramliler daha sıcak çalıştığı için takarlar ben bu modeli dramli diye biliyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yeteneklerde HMB yoksa DRAM vardır neyi tartışıyorsunuz hala anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınır bu SSD çokta şeetmeyin arkadaşıma aldırmıştım Vatandan 4500e anydeskten bağlanıp aldım hwinfodan bilgileri kaçırmayın bayadır Dramli 10 bine SSD gelmedi.
Bence de alınır Hocam, ben sadece oyun oynuyorum. Bir model DRAM'li olunca bununla pazarlıyorlar, firma dokümanına bile yazmamış. Eğer yanlışsa düzeltelim diye yazdım. Büyük dosyaları sürekli kopyalamıyorum, oyun oynuyorum diyen alsın geçsin.

Bence de alınır Hocam, ben sadece oyun oynuyorum. Bir model DRAM'li olunca bununla pazarlıyorlar, firma dokümanına bile yazmamış. Eğer yanlışsa düzeltelim diye yazdım. Büyük dosyaları sürekli kopyalamıyorum, oyun oynuyorum diyen alsın geçsin.
Dramli model ama tam gen4 hızlarında değil alınır güzel SSD kioxialar genel olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,703
Üyeler
197,025
Son üye
dax-len
Geri