🔥İndirim Next Gaming Alpha Elite 7x Argb Fan Kumanda ve Kontrolcü 2.889 Tl 3 Taksit

kablolama olarak baktım tüm kablolar arka taraftan geçişi sağlanıyor fakat ben becerebilir miyim bilmiyorum daha önce kablolama yapmadım hiç temizlik toplama vs.vs. bunları bilgisayarcı bir arkadaşımız var o yapıyor sağolsun belki benimde bazı kablolar önden geçer ama daha sonradan hallederiz inşAllah :D
fan kabloları önden geçiyor hocam gözükür şekilde fanın arkasından geçirilmemiş anakartın sağındaki 24 pin geçirdiğimiz kısımdan geçmiş güzel slave alarak psu kabloları makyajlanıp fanların yönüyle biraz oynayarak arkadan geçirilebilir bence ya da bantla gizlenebilir

fan kabloları önden geçiyor hocam gözükür şekilde fanın arkasından geçirilmemiş anakartın sağındaki 24 pin geçirdiğimiz kısımdan geçmiş güzel slave alarak psu kabloları makyajlanıp fanların yönüyle biraz oynayarak arkadan geçirilebilir bence ya da bantla gizlenebilir
hayırlısı bakalım kasa bi teslim olsun kendi ellerimle yaptığımı zaten konusunda paylaşacağım hayırlısı :D

hayırlısı bakalım kasa bi teslim olsun kendi ellerimle yaptığımı zaten konusunda paylaşacağım hayırlısı :D
hayırlı olsun şimdiden o gün beni etiketleyin bakma diye de alamadım diye daha üzülmeyeyim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,104
Üyeler
198,239
Son üye
Can öztürk
Geri