ardacat
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhaba arkadaşlar . 36 yaşındayım. 5 yıl ara verdiğim oyun dünyasına yeniden dönüş yaptım. 5 yıl süre içinde simülasyon oyunları epey ilerlemiş. Çok keyifli hale gelmiş. Günün yoğun stresini atmak amaçlı Ets2 , FH5 oynuyorum. FH5 de gamepad ile keyifli olsa da ETS2 de malesef klavye işkenceli oluyor. Bu nedenle direksiyon setlerini araştırmaya başladım. Çok meraklı olmam sebebi ile çoğu marka da az ya da çok sorunların olduğunu gözlemledim. Ne kadar pahalı son sistem olsa da sorunlar çıkabiliyormuş. Belki de tamamen şans işi bilemiyorum. Sim Kafelerde birkaç saat Direct Drive direksiyon setleri ile deneme yaptım ancak baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım. Bunun sebebini anlayamadım. Eğer bütün direksiyon setleri böyle bir etki yapacaksa malesef iade edeceğim. O yüzden aktif olarak direksiyon seti kullanan arkadaşlara yönelik sorum şu ;
- Günde 1 saat keyif amaçlı kullanacağım ( Hafta sonu süre artabilir)
- Kronik sorunları en az şekilde yaşayacağım.
- Yetkili servisi olan bir marka
- Çok profesyonel olmayıp ama araç dinamiklerini hissettirebilen
- Hevesim kaçtığında kolayca satabileceğim
- Oyuncak hisse vermeyen
- Vitesi opsiyon olabilir ( sonradan alabileceğim )
- Başlangıç ya da orta seviye ( hevesim olursa ilerde pro ya geçebilirim )
Bütçem şu an için 15-20.000 TL . Eğer önereceğiniz ürünler bütçemi aşar işe satın almayı erteleyeceğim.
Sizlerden tek rica evinde aktif olarak direksiyon seti kullanan arkadaşların yorum ve öneride bulunmasını , Marka ve model belirttikten sonra gerekçesini yazmasını rica ediyorum.
- G29 al geç - tarzı cevaplar benim pek işeme yaramayacaktır.
Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
- Günde 1 saat keyif amaçlı kullanacağım ( Hafta sonu süre artabilir)
- Kronik sorunları en az şekilde yaşayacağım.
- Yetkili servisi olan bir marka
- Çok profesyonel olmayıp ama araç dinamiklerini hissettirebilen
- Hevesim kaçtığında kolayca satabileceğim
- Oyuncak hisse vermeyen
- Vitesi opsiyon olabilir ( sonradan alabileceğim )
- Başlangıç ya da orta seviye ( hevesim olursa ilerde pro ya geçebilirim )
Bütçem şu an için 15-20.000 TL . Eğer önereceğiniz ürünler bütçemi aşar işe satın almayı erteleyeceğim.
Sizlerden tek rica evinde aktif olarak direksiyon seti kullanan arkadaşların yorum ve öneride bulunmasını , Marka ve model belirttikten sonra gerekçesini yazmasını rica ediyorum.
- G29 al geç - tarzı cevaplar benim pek işeme yaramayacaktır.
Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.