Daha ucuza sıfır monitör yoktur sanırım.
Fps oyunu oynamayanlar veya günlük kullanım.Hocam böyle düşük Hz Li monitörleri ne için kullanıyorlar genelde
3K ya AOC 120Hz vardı itopyada, fazeondan mantıklı bence her türlü.
Daha ucuza sıfır monitör yoktur sanırım.
Oyun monitörü gibi pazarlama yapmışlar saçma durmuş dedim bilmediğim bir amacı mı varFps oyunu oynamayanlar veya günlük kullanım.
hocam bende mini pc var oyunlarla çok işim yok ara ara oynuyorum standart 60hz oyun için zor bir değer ama ben gibi ara ara oynayanlar için 75hz 100hz fena değil durumda zaten benim cihaz cs2 gibi bir oyunda bile taş çatlasa 130 fps gibi değerler verebiliyor benim gidip 180 hz veya daha fazla hızlarda monitör almak için fazla ödemeler yapmak gereksiz oluyor. bu benim senaryomda mantıklı ama başka nasıl kullanılıyor bilemiyorum. şöyle de bir durum var 100hz alabileceğim fiyata 180hz olsa alır mıyım? alırımOyun monitörü gibi pazarlama yapmışlar saçma durmuş dedim bilmediğim bir amacı mı var
bilgisayar kullananların %99.9u ina yakını böyle düşük Hz li monitörler kullanıyor hocam arada sırada forumdan çıkıp başka yerleri gezmeyi deneyinHocam böyle düşük Hz Li monitörleri ne için kullanıyorlar genelde