Iphone 16 mı ? Samsung S25 Ya Da S26 mı ? Hangisini Almak Mantıklı?

Reaksiyon skoru
30
Özellik açısından samsung hep üstün zaten iphone a göre ama iphone yazılım ve kullanım tarafında çok üstün. İmkanın varsa iphone 17 al 5 sene kafan rahat olur.

Arkadaşlar 3 model arasında kaldım, 60k ya kadar çıkabilirim ne önerirsiniz. İphone 16 bakmıştım ilk ancak , özelliklerini karşılaştırdığımda s25te s26 da ikisi de daha üstün gibi.
S26 alınmaz S25 daha mantıklı.
Onunla iPhone 16 kıyaslarsak da iOS vs Android oluyor mesele, hangisi işine geliyorsa onu al özellik olarak kâğıt üzerinde iPhone hiç aynı fiyattaki Androidden ilerde olmaz zaten insanlar kullanım deneyimi için iPhone alıyor.

Arkadaşlar 3 model arasında kaldım, 60k ya kadar çıkabilirim ne önerirsiniz. İphone 16 bakmıştım ilk ancak , özelliklerini karşılaştırdığımda s25te s26 da ikisi de daha üstün gibi.
S26 ile S25 neredeyse aynı telefonlar fiyat avantajıyla birlikte S25 (256gb) öneririm. Iphone 16 da fena telefon değil ama 60 hz olması ve samsunglara göre pek cezbedici özelliği olmadığı için aralarında en mantıklısı bence S25.

S26 ile S25 neredeyse aynı telefonlar fiyat avantajıyla birlikte S25 (256gb) öneririm. Iphone 16 da fena telefon değil ama 60 hz olması ve samsunglara göre pek cezbedici özelliği olmadığı için aralarında en mantıklısı bence S25.
Aynı bile değil S26 da Exynos var…

İphone 16 baştan ele zaten. Tabii 60hz ekrana o parayı vermek istiyorsan o ayrı.

3 senedir S22 ultra kullanıyorum. Memnunum ancak satabiliyorken elimde kalmadan satıp değiştirmek istiyorum.

bende 16 var memnunum istersen az daha ekle 17 al

sorun varsada cevaplarım

S25, S25 ultra ile aynı işlemciyi kullanıyor tavsiye ederim aktif olarak kullanıyorum şarjı falanda 1 günü çıkarıyor

bende 16 var memnunum istersen az daha ekle 17 al

sorun varsada cevaplarım
17 ile arasında 17 18 k var hocam o kadar çıkamam şu anda. Şarjı nasıl gidiyor günü çıkarıyor mu ? Isınma problemi var mı ? Genel günlük kullanımı rahat mı ?

S26 exynosla S25 snapdragonun performansları hemen hemen aynı olduğu için aynı sayabiliriz :) pil kısmında S26'nın batarya artışıyla birlikte yine yakın olacaktır.
Asla aynı saymam, çektiği fotoğrafın kalitesi bile Snapdragon kadar iyi olmuyor Exynosların. Bir de Samsungun ürettiği hiçbir çipi beğenmiyor kimin çipini üretse berbat ediyor adamlar. Bir ara Snapdragonu üretti tüm cihazlarda sorun çıkınca herkes iPhone aldı Android telefonlar batmanın eşiğinden döndü, başka bir ara Nvidia kartları üretti ve AMD yıllar sonra ilk defa Nvidiadan iyi kartlar yaptı o dönem. Apple da çok eskiden çiplerin yarısını bunlara ürettirmişti, bunların ürettiği yarısı kalan yarısına göre berbat olunca size çip yaptırmam dedi. Ana düşünce anlaşılmıştır sanırım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,550
Üyeler
196,989
Son üye
Emir359
Geri