Iphone 16 mı ? Samsung S25 Ya Da S26 mı ? Hangisini Almak Mantıklı?

17 ile arasında 17 18 k var hocam o kadar çıkamam şu anda. Şarjı nasıl gidiyor günü çıkarıyor mu ? Isınma problemi var mı ? Genel günlük kullanımı rahat mı ?
ısınma görmedim pil kullanıma bağlşı çıkarıyor yoğun kullanmada 2 kere takdığım oluyor

Fiyatı zaten ölmüştür onun, memnunsan gittiği yere kadar kullan zaten hala güzel cihaz sadece işlemcisi biraz ısınma sorunlu o serinin.
20 22k arası veriyorlar. 1 sene daha ya götürür ya götürmez gibi geliyor. Yavaşlamaya başladı artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ısınma görmedim pil kullanıma bağlşı çıkarıyor yoğun kullanmada 2 kere takdığım oluyor
Kamerası falan nasıl ? Düşük ışıkta falan nasıl fotoğraf çekiyor ?

20 22k arası veriyorlar. 1 sene daha ya götürür ya götürmez gibi geliyor. Yavaşlamaya başladı artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kamerası falan nasıl ? Düşük ışıkta falan nasıl fotoğraf çekiyor ?
kamera kalitesi bana göre güzel

Çok uzun süre Iphone kullanmaya karşıydım, sonra şirket telefonu olarak verilince kullanmaya başladım. Şunu söyleyebilirim ki donanım açısından asla Samsung'un yerini tutmuyor ama yazılım ve diğer Apple ekipmanlarla uyum konusunda çok çok iyi. Apple Watch, Airpods, Ipad, Macbook vs... Telefondan kopyaladığım bir yazıyı Macbook'ta yapıştırabildiğimi öğrendiğim gün ağlamıştım mesela

Geri