Kuveyttürk Borç Taksitlendirme

losy

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba PC almak istiyorum 60 k gibi bir fiyat tutuyor İtopya'da Axess ve parafa peşin taksit var fakat bana iki bankada limiti geçtim kart çıkarmadı direkt. Haftada iki gün çalışıyorum ödemelerimi kaçırmıyorum. PC'yi satın almadan kart ayarlarından taksitlendirmede 6-7 ayı işte seçsem İtopya'da kabul olur mu? Bu şekilde vade farkı bayağı düşüyor en azından okey denecek seviyeye düşüyor.

olur neden olmasın yasal limite kadar taksitlendirmeye izin verir

Merhaba PC almak istiyorum 60 k gibi bir fiyat tutuyor İtopya'da Axess ve parafa peşin taksit var fakat bana iki bankada limiti geçtim kart çıkarmadı direkt. Haftada iki gün çalışıyorum ödemelerimi kaçırmıyorum. PC'yi satın almadan kart ayarlarından taksitlendirmede 6-7 ayı işte seçsem İtopya'da kabul olur mu? Bu şekilde vade farkı bayağı düşüyor en azından okey denecek seviyeye düşüyor.
kuveyttürkte hepsiburada özel farksız 9 taksit seçeneği mevzut ordaki sistemlerden alabilirsiniz ?

kuveytturkte borc ödeme dikkat et hocam. asgari falan istemiyor. doğrudan tam ödeme istiyor :D

benide o korkutuyor eğer o taksitlendirme olmazsa bittikkkk.

6-9 ay taksit olunca 60bin maksimum çıkabilirim
hepsiburada üzerinde ele avuca gelen sistemler vardı ama çoğu tükenmiş galiba o fiyat bandında sağlam iki sistem bulabildim belki daha iyi fiyatlara vardır ama burda 9 taksit seçeneği var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,617
Üyeler
197,723
Son üye
ilkerfurkan
Geri