Çözüldü✓ R7 9700X İçin Hava mı Sıvı Soğutma mı?

Aliss_01

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5000
R7 9700X işlemci için soğutma konusunda karasız kaldım kule tipi hava soğutmalar yeterli diyorlar ama ben görüntüye de önem verdiğim için sıvı soğutma kullanmak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Kasa: NZXT H6 Flow.
İşlemci: R7 9700X
Ekran Kartı: RTX 5070

Bütçe: 4-5k civarı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Her ikisi de soğutur thermalright mjolnir ile kullanıyorum oyunlarda 60-70 derece arasında dolaşıyor sessiz modda

Hava soğutma ile sıvı aynı paraya geliyor sıvı al geç. Görüntü için diyorsan kasaya bakıp miden bulanmasın sıvı al argb ile keyfine bakarsın.

R7 9700X işlemci için soğutma konusunda karasız kaldım kule tipi hava soğutmalar yeterli diyorlar ama ben görüntüye de önem verdiğim için sıvı soğutma kullanmak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Kasa: NZXT H6 Flow.
İşlemci: R7 9700X
Ekran Kartı: RTX 5070

Bütçe: 4-5k civarı.
daha sıcak çalışan 7800x3dyi çift kule çift fan segotep fz6 pro ile oyunlarda baya düşük fan ayarında 75 üstünü görmüyorum

daha sıcak çalışan 7800x3dyi çift kule çift fan segotep fz6 pro ile oyunlarda baya düşük fan ayarında 75 üstünü görmüyorum
Görsel açıdan biraz önem verdiğim için DeepCool LT720 aldım 4000 Tl ye

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben kule alırdım. İki ürün de gayet yeterli. Pahalı olanda fan hızı vb. için daha detaylı ayarlar var, daha sessiz gibi şeyler işte.

Sıvı soğutmaların kasa soğutmasına pek faydası yok, kule tipi kasa soğutmasına da fayda sağlıyor.

Ben kule alırdım. İki ürün de gayet yeterli. Pahalı olanda fan hızı vb. için daha detaylı ayarlar var, daha sessiz gibi şeyler işte.

Sıvı soğutmaların kasa soğutmasına pek faydası yok, kule tipi kasa soğutmasına da fayda sağlıyor.
Kullanıcı yorumları ve incelemelerde kullanacağım parçaların çok fazla ısınmadığı söyleniyordu ben garanti olması için sıvı soğutma aldım iyi bir ürün olduğunu söylüyorlar.
http://DeepCool LT720

Hava soğutma ile sıvı aynı paraya geliyor sıvı al geç. Görüntü için diyorsan kasaya bakıp miden bulanmasın sıvı al argb ile keyfine bakarsın.
2k Dandik bir sıvı soğutma alacağına o fiyata kule tipi alırsan daha uzun ömürlü ve performanslı olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kule tipi alırsan 2 - 3k çözebilirsin

Thermalright Phantom Spirit 120 evo veya Thermalright Phantom Spirit 120 SE alabilirsin

Ben Evo kullanıyorum 7800x3d ile memnunum , stres testinde 81 dereceyi geçmedi
Arkadaşımda 7800x3d ile spirit kullanıyor memnun

Geri