🔥İndirim Mld M700 1tb SSD 6762tl

hocam nerede yazıyor, dün akşam da kioxia'da yok dedin epey.com'dan foto attın. hiçbir yerde yok yazmıyor. ayrıca epey'de yok yazsa umrumda olmaz araştırabilirsiniz dram var.
hocam yapay zekalara soruyorum ben genelde onlarda yok diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dramli PCIe4 dramsiz PCIe5'den iyi midir?
hocam her nesilde okuma yazma ciddi artıyor 5 daha iyidir yüksek ihtimal okuma yazma hızmalarında ciddi fark var zaten dramle kapancak türden değil

hocam yapay zekalara soruyorum ben genelde onlarda yok diyor

hocam her nesilde okuma yazma ciddi artıyor 5 daha iyidir yüksek ihtimal okuma yazma hızmalarında ciddi fark var zaten dramle kapancak türden değil
hocam ben dram var veya yok yazdığımda 50 tane yerden kontrol ediyorum, yapay zekanın model adını yanlış anlaması bile söylediği şeyi değiştiriyor. ayrıca DRAMli ssd pcie 4 olsa da değer zaten m700'ü hızları da yavaş değil 7000/5500

hocam ben dram var veya yok yazdığımda 50 tane yerden kontrol ediyorum, yapay zekanın model adını yanlış anlaması bile söylediği şeyi değiştiriyor. ayrıca DRAMli ssd pcie 4 olsa da değer zaten m700'ü hızları da yavaş değil 7000/5500
hocam yanlış anlamazsan sende bi kaynak gösterirsen sevinirim

Dram var arkadaşlar. Phison E18 kontrolcü kullanıyor. KC3000 , Kioxia Exceria PRO ve Corsair MP600 Pro NH gibi SSD ler ile aynı kontrolcüyü kullanıyor. En üst segment gen 4 ssdlerden biri bu fiyata çökün 6 taksit.

şu an en ucuz dramli 1tb gen 4 ssd bu mudur arkadaşlar ona göre satın alıcam. ben daha ucuzunu bulamadım.

Bunu aldım da benim kredi Kart eksiye düştü limitim yeterli olmadığından acaba faiz işler mi ona göre Hareket edecem ?

şu an en ucuz dramli 1tb gen 4 ssd bu mudur arkadaşlar ona göre satın alıcam. ben daha ucuzunu bulamadım.
Su anki fiyatlarla en iyisi hocam direkt alabilirsin

Bunu aldım da benim kredi Kart eksiye düştü limitim yeterli olmadığından acaba faiz işler mi ona göre Hareket edecem ?
Bilmiyorum :(

M700 ve M800'ü kıyaslıyorsan M700 daha iyi açık ara
Dram var arkadaşlar. Phison E18 kontrolcü kullanıyor. KC3000 , Kioxia Exceria PRO ve Corsair MP600 Pro NH gibi SSD ler ile aynı kontrolcüyü kullanıyor. En üst segment gen 4 ssdlerden biri bu fiyata çökün 6 taksit.

konudan bagimsiz yersiz olacak ama dramli gen5 tavsiyesi var mi hocamlar guncel f/p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri