🔥İndirim Baseus Bass Bp1 Nc Tws 499tl🔥🔥🔥

9 ay kullandım sonrasında cızırtı gelmeye başladı, hor da kullanmış olabilirim bilmiyorum fakat yine de 9ay için bu paraya bedava bence.
Ben E13 Bowie modelini almıştım. İlk aldığımda sağ tekinin şarjı sol tekinin yarısı sürede bitiyordu. 2 ay sonra sağ teki hiç çalışmamaya başladı. Bunun da yorumlarını kötü görünce soru işareti oldu

Ben E13 Bowie modelini almıştım. İlk aldığımda sağ tekinin şarjı sol tekinin yarısı sürede bitiyordu. 2 ay sonra sağ teki hiç çalışmamaya başladı. Bunun da yorumlarını kötü görünce soru işareti oldu
hocam f/p ürün sadece beklentileri yüksek tutmamak lazım, deneyin şansınızı pişman olmazsınız ve 500tl fazla bir para değil

kararsiz kaldim ses kalitesine cok takilmam ama baglanti kopmasi cizirti vs bozar beni

ancsi için bile alınır beleş.
1779139494399.webp

anc var mı kı yok yazmıslar burda

hocam f/p ürün sadece beklentileri yüksek tutmamak lazım, deneyin şansınızı pişman olmazsınız ve 500tl fazla bir para deği
lansman fiyatı 2 bin tl olan bir kulaklık evet 500 tl düştü ama bu kulaklık çıkış fiyatı 2 bin tl , 2 bin tl ye göre yapılmış kısaca , değerlendirmelerimizi ona göre yapalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lansman fiyatı 2 bin tl olan bir kulaklık evet 500 tl düştü ama bu kulaklık çıkış fiyatı 2 bin tl , 2 bin tl ye göre yapılmış kısaca , değerlendirmelerimizi ona göre yapalım
1779141788178.webp

sırf melobuds pro nun 2.yedeği olsun diye aldım 1 hafta içinde kullanıcı deneyimimi atarım

Son düzenleme:
Aldım bakalım nasılmış pek incelemesi yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591