🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

ya 19 liraya dusuyo 300e tamamlamak icin bi doner daha almaniz lazim 150ye geliyo falan diyorlardi o yuzden bakmadim konuya sabahtanb beri 4 doner kacmis zirliyom

ya 19 liraya dusuyo 300e tamamlamak icin bi doner daha almaniz lazim 150ye geliyo falan diyorlardi o yuzden bakmadim konuya sabahtanb beri 4 doner kacmis zirliyom
benim alt limit 200 dü sorun yaşamadım ya 1 döner yada içecek filan ekle olur

benim alt limit 200 dü sorun yaşamadım ya 1 döner yada içecek filan ekle olur
konu ilk acildiginda doner 19 sayiliyo 181 liralik daha eklemeniz lazim diyorlardi o yuzden hic takip etmemistim hocam boyle oldugunu bilsem kacirmazdim afiyet olsun size

Maydanoz dönere geldikten sonra kaçmaz menü diye aratın ödeme kısmında fiyat 19tl ye düşüyor, Kayseri'den sıkıntısız bir şekilde aldım.
hangi restoran hocam? mevlana mahallesindeki restoran benim siparişimi iptal etti.

En son aldığım gibi değil. İçinde et var sıcacık taze bu sefer çıtır. Biraz yağlı ama olsun acı yemeyince sıkıntı olmuyo. Somon ekmekle bi dünya yerdim, soslu dönerle bi tane yiyince bağırsaklar iflas.
Fark ettiniz mi bize döner ayran ikilisini unutturdular reklamlarla kampanyalarla. Ayran mideyi dengelerdi.

En son aldığım gibi değil. İçinde et var sıcacık taze bu sefer çıtır. Biraz yağlı ama olsun acı yemeyince sıkıntı olmuyo. Somon ekmekle bi dünya yerdim, soslu dönerle bi tane yiyince bağırsaklar iflas.
Fark ettiniz mi bize döner ayran ikilisini unutturdular reklamlarla kampanyalarla. Ayran mideyi dengelerdi.
Bu tür mağazalarda erken sipariş vermek de önemli zincir restoranlar en iyi 15,00 16,00 arasi (yoğunluk 16,30 dan sonra olduğu için bu aralar hazırlıyorlar) taze ve sıcak getiriyor tecrübelerime göre

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Geri