Ryzen 5 5600 5.030 Türk Lirasına Alınır mı?

O seviyede bir ekran kartı alacaksan hedefin RTX 5060 falan değilse bence 5600 için o paraları verme, 2200TL bandı R5 3600 var 1700TL bandı R5 3500X var hatta 1400TL bandı bulursan R3 3300X de güzeldir.
Asıl işim işlemci hocam benim ya, Visual Studio kullanıyorum derleme sırasında veya oyun geliştirmede harita derlemede falan bütün yük ekran kartından çok işlemciye biniyor, ondan kısmak istemedim işlemciden, yoksa dediğin doğru r5 3600 2000 liraya var, ama aralarında uçurum var diyorlar peformans konusunda, o beni tedirgin ediyor etmiyor diyemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1660 super hic bilmiyorum valla ederi nedir degildir r5600 guzel islemci bende kullaniyorum suan ama ikinci eline 4kdan fazla verme bide ekran kartini gorup elden teslim almani tavsiye ederim
Elden teslim burayı ele geçirmiş bir bilgisayarcı var herkesten ölü fiyatına ürünleri almış 10k'ya satıyor 1660 super'i falan, vallaha çıldırıyorum, hiç bir şeyde yapamıyorum, yazık oluyor güzelim ürünlere.

O sebeple Param Güvende falan arıyorum bende.

O ekran kartının maksimum hakkı 4500Tl.
Zaten 4800 lira mı ne Sahibinden de, PG ile 5250 falan yapıyor, benden çıkan para 5250 olacak ondan direkt onu söyledim.

Bi an 5030 ti diye okudum neyse o fiyata alınmaz onun ederi ikinci elde 3 bin

Bi an 5030 ti diye okudum neyse o fiyata alınmaz onun ederi ikinci elde 3 bin
Anladım, ne yapmamı tavsiye edersin? Yok adam akıllı satan olsa alacağımda herkes MediaMarkt Vatan Bilgisayar olmuş fatura kesecekler neredeyse nuh diyor peygamber demiyorlar fiyat konusunda.

Bir tane RTX 2060 Super var ama parayı elden (IBAN) istiyor bir kısmını, kalanıyla Dolaptan alım yapıp kargo istiyor, 4000 TL toplam, fiyat iyi gibi ama güvenlik sıfır.

Anladım, ne yapmamı tavsiye edersin? Yok adam akıllı satan olsa alacağımda herkes MediaMarkt Vatan Bilgisayar olmuş fatura kesecekler neredeyse nuh diyor peygamber demiyorlar fiyat konusunda.

Bir tane RTX 2060 Super var ama parayı elden (IBAN) istiyor bir kısmını, kalanıyla Dolaptan alım yapıp kargo istiyor, 4000 TL toplam, fiyat iyi gibi ama güvenlik sıfır.
Onlar dolandırıcı oluyor genelde.

Selamlar millet, R5 5600 Param Güvende ile 5030 TL'ye (4700 lira satıcının fiyatı) alınır mı? Değer mi?

Piyasa o kadar saçma ki gerçekten kararsız kalıyorum, yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler!
Alınmaz. Biraz araştırsan 4k ya falan net düşürürsün.

Onlar dolandırıcı oluyor genelde.
Olmasa da sorunlu gelse adamın insiyatifine kalır iade alıp almamak, o sebeple ekran kartı gibi dijital ortamda değişiklik gösteren şeylerde güvenliksiz saçma geliyor bana, ama zorlanıyorum piyasa sağolsun.

Alınmaz. Biraz araştırsan 4k ya falan net düşürürsün.
Hocam doğrudur da Facebook Marketplace, Letgo, Dolap, Gardrop, Sahibinden, hepsine baktım, tek tek yazmadım ama fiyatların genellemesi 5k ve üstü hep.

Olmasa da sorunlu gelse adamın insiyatifine kalır iade alıp almamak, o sebeple ekran kartı gibi dijital ortamda değişiklik gösteren şeylerde güvenliksiz saçma geliyor bana, ama zorlanıyorum piyasa sağolsun.

Hocam doğrudur da Facebook Marketplace, Letgo, Dolap, Gardrop, Sahibinden, hepsine baktım, tek tek yazmadım ama fiyatların genellemesi 5k ve üstü hep.
Hemen beklemicen kral. 1 Hafta beklersin 3.5'a düşürürsün yeri gelir. Önümüz bayram belki 0 düşürürsün o fiyata az sabırlı ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,013
Üyeler
197,344
Son üye
Blooregard
Geri