İbrahim000
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Hatay'da kalıyorum, Suriye İdlib'e gitmeyi düşündümde. Gidenler varmı? Yemek yiyip, gezmek dolaşmak birazda yapmayı düşündüklerim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ciddi misin ig varmı? Detaylı konuşsak bu durumuHocam benim memeleket olur yazın gideceğim beraber gezeriz gitmeyeli seneler oldu
Biraz rafine bir zevk, şaka bir yana terörist mahallesine falan denk gelmezsin umarımHatay'da kalıyorum, Suriye İdlib'e gitmeyi düşündümde. Gidenler varmı? Yemek yiyip, gezmek dolaşmak birazda yapmayı düşündüklerim. Siz ne düşünüyorsunuz?
hocam Allahın izni ile gideceğim ama bende bilmiyorum orayı gitmeyeli seneler oldu yinede gelirseniz yazarsanız orda olursam buluşuruz çay içerizCiddi misin ig varmı? Detaylı konuşsak bu durumu
Hocam bu konuda çok fazla ön yargı olduğuna inanıyorum gerçekten gezilecek çok fazla yer var ama idlip çokta gezilecek bir yer değil şam lazkiye daha mantıklı bir seçim olurBiraz rafine bir zevk, şaka bir yana terörist mahallesine falan denk gelmezsin umarım![]()
kıyı bölgelerine gitmek bence de daha mantıklı.hocam Allahın izni ile gideceğim ama bende bilmiyorum orayı gitmeyeli seneler oldu yinede gelirseniz yazarsanız orda olursam buluşuruz çay içeriz yahya_jalabb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu konuda çok fazla ön yargı olduğuna inanıyorum gerçekten gezilecek çok fazla yer var ama idlip çokta gezilecek bir yer değil şam lazkiye daha mantıklı bir seçim olur
Takip attım, adım İbrahim profilde arkamı döndüğüm bir foto var. Dm atamıyorum da size.hocam Allahın izni ile gideceğim ama bende bilmiyorum orayı gitmeyeli seneler oldu yinede gelirseniz yazarsanız orda olursam buluşuruz çay içeriz yahya_jalabb
Hocam bu konuda çok fazla ön yargı olduğuna inanıyorum gerçekten gezilecek çok fazla yer var ama idlip çokta gezilecek bir yer değil şam lazkiye daha mantıklı bir seçim olur
kıyı bölgelerine gitmek bence de daha mantıklı.
Lazkiye'yi bende düşündümde, Hatay'da arsuz sahile gidiyorum oraya gitmeyeyim diye düşündüm sonradan.hocam Allahın izni ile gideceğim ama bende bilmiyorum orayı gitmeyeli seneler oldu yinede gelirseniz yazarsanız orda olursam buluşuruz çay içeriz yahya_jalabb