Çözüldü✓ Bozuk Rtx2060 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
36
Satıcı bobinlerinde sorun var dedi görüntü vermiyormuş tamir edilebilir bir şey mi bu pek bir bilgim yok eğer öyleyse alıp tamir ettirip kullanmayı düşünüyorum önerilerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lütfen

Satıcı bobinlerinde sorun var dedi görüntü vermiyormuş tamir edilebilir bir şey mi bu pek bir bilgim yok eğer öyleyse alıp tamir ettirip kullanmayı düşünüyorum önerilerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lütfen
O toplara girilmez bence fiyatı ne kadar

Hiç riske gerek yok. Kendin tamirci olsan anlarım ama bu şekilde olunca çok sağlıklı olmuyor. Bir de sağlamını alsan aynı fiyata gelir.

basit bi tamir yapılıp kullanılacak olsa sahibi yapardı

çalışır 1060 al daha iyi
Bende 970 var zaten yam olmasada benzer performans veriyorlar çokta bütçem yok bu yüzfen bu topa girişmek şstedim birazda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

basit bi tamir yapılıp kullanılacak olsa sahibi yapardı
Yapacak bir yer olmadığını bu işlerden de çok anlamadığı söylüyor kastamonuda yaşamıyorum bu yüzden ne kadar doğru bilmiyorum

Bende 970 var zaten yam olmasada benzer performans veriyorlar çokta bütçem yok bu yüzfen bu topa girişmek şstedim birazda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapacak bir yer olmadığını bu işlerden de çok anlamadığı söylüyor kastamonuda yaşamıyorum bu yüzden ne kadar doğru bilmiyorum
hep aynısını derler vaktim yok uğraşmak istemiyorum :D şu devirde kimse kimseye iyilik yapmaz

hep aynısını derler vaktim yok uğraşmak istemiyorum :D şu devirde kimse kimseye iyilik yapmaz
Haklısın abi bi umutlanmıştım valla kötü oldu her şey çok pahalı az önce abi çalışır 1060 al dedi 2. El piyasası uçmuş onunda hepsinin uçmuş rx580 bakıyorum 3500 4000 istiyorlar valla şaşırdım ne yapacağımı

Haklısın abi bi umutlanmıştım valla kötü oldu her şey çok pahalı az önce abi çalışır 1060 al dedi 2. El piyasası uçmuş onunda hepsinin uçmuş rx580 bakıyorum 3500 4000 istiyorlar valla şaşırdım ne yapacağımı
facebook gruplarına bak daha uyguna denk getirebilirsin

facebook gruplarına bak daha uyguna denk getirebilirsin
Grup ismi falan verebilir misin abi ben hep sahibinden üzerinden gidiyordum facebookta çok şry yapmadım senin olduğun bir grup falan varsa ve paylaşırsan çok sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,111
Üyeler
196,899
Son üye
Xelthar.10
Geri