O toplara girilmez bence fiyatı ne kadarSatıcı bobinlerinde sorun var dedi görüntü vermiyormuş tamir edilebilir bir şey mi bu pek bir bilgim yok eğer öyleyse alıp tamir ettirip kullanmayı düşünüyorum önerilerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lütfen
Hiç riske gerek yok. Kendin tamirci olsan anlarım ama bu şekilde olunca çok sağlıklı olmuyor. Bir de sağlamını alsan aynı fiyata gelir.Satıcı bobinlerinde sorun var dedi görüntü vermiyormuş tamir edilebilir bir şey mi bu pek bir bilgim yok eğer öyleyse alıp tamir ettirip kullanmayı düşünüyorum önerilerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lütfen
Bende 970 var zaten yam olmasada benzer performans veriyorlar çokta bütçem yok bu yüzfen bu topa girişmek şstedim birazdaçalışır 1060 al daha iyi
Yapacak bir yer olmadığını bu işlerden de çok anlamadığı söylüyor kastamonuda yaşamıyorum bu yüzden ne kadar doğru bilmiyorumbasit bi tamir yapılıp kullanılacak olsa sahibi yapardı
hep aynısını derler vaktim yok uğraşmak istemiyorumBende 970 var zaten yam olmasada benzer performans veriyorlar çokta bütçem yok bu yüzfen bu topa girişmek şstedim birazda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapacak bir yer olmadığını bu işlerden de çok anlamadığı söylüyor kastamonuda yaşamıyorum bu yüzden ne kadar doğru bilmiyorum
Haklısın abi bi umutlanmıştım valla kötü oldu her şey çok pahalı az önce abi çalışır 1060 al dedi 2. El piyasası uçmuş onunda hepsinin uçmuş rx580 bakıyorum 3500 4000 istiyorlar valla şaşırdım ne yapacağımıhep aynısını derler vaktim yok uğraşmak istemiyorumşu devirde kimse kimseye iyilik yapmaz
Katılıyorum.basit bi tamir yapılıp kullanılacak olsa sahibi yapardı
facebook gruplarına bak daha uyguna denk getirebilirsinHaklısın abi bi umutlanmıştım valla kötü oldu her şey çok pahalı az önce abi çalışır 1060 al dedi 2. El piyasası uçmuş onunda hepsinin uçmuş rx580 bakıyorum 3500 4000 istiyorlar valla şaşırdım ne yapacağımı
Grup ismi falan verebilir misin abi ben hep sahibinden üzerinden gidiyordum facebookta çok şry yapmadım senin olduğun bir grup falan varsa ve paylaşırsan çok sevinirimfacebook gruplarına bak daha uyguna denk getirebilirsin