Rx 6900 Xt Ekran Kartı ve Ryzen 5 5600x İşlemci Alıcam Ram ve Anakart Önerisi

Ben 16 bine asus rog strix lc 6800xt satıyorum haberin olsun, kartın içi falan da açılmadı 54 derecede kalıyor hala. :D işine yararsa yazarsın.
Hocam hep merak etmişimdir bi sıvı soğutmalı kartların pompaları ömrünü doldurunca ne oluyor bu kartlara ?

Sıkıntı yok 6 tane var bende 5 tanesini satıcam birisi kalıcak. Bu arada bu dediğim model XFX 6900XT ve Suprimx 3090'ı 3DMark testinde geçiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hep merak etmişimdir bi sıvı soğutmalı kartların pompaları ömrünü doldurunca ne oluyor bu kartlara ?
Bunlardaki pompalar işlemcilerdeki kadar yorulmuyor aslında bi tık daha uzun ömürlü oluyorlar, 4 5 sene sonra sıvı ekleyip aynı şekilde kullanılmaya devam edilir çok rahatça.

O kadar yükset wattlı psuya gerek yok düzgün bir 650 750 yeterli, kart stok halinde 290 watt harcıyor.
kral bir de biraz baktım da şey muhabbeti varmış bu overclock un tam tersi varya ne olduğunu unuttum onu yapınca daha az güç yiyormuş onu yapmak mantıklı mı?

hocam ben alana kadar sende kalırsa ve 6800 xt alacak olursam neden olmasın ancak şu anlık daha bir şey yok kral sağ ol cansın

ben mining olup olmadığını nasıl anlarım? kısaca bir ekran kartını almadan önce neyine bakmam gerek?
Mining olup olmadığını anlamayazsın ama en basitinden adamın elinde 100 tane aynı karttan varsa ve ilandaki firma gibi bu kartlar mining değil biz bu kartlarla çiçek topluyorduk diyosa almazsın kartın kendisinden daha çok satan önemli anlayacağın ek olarakda içinin açılıp açılmaması çokta önemli değil hatta açılmış olması kullanıcı tarafından daha iyi bazı insanlar bi güvenlik bandı yüzünden kartlarını 100 derece çalıştırıyor undervolt ediyor bakım önemli bir şey malına bakımsız mal orijinal olsa ne herşeyin bi ömrü var ve bu kartlar aşırı pump out yapıyor

Fiyatı abartmıyorum hocam sadece piyasada yere göğe sığdırılamayan topu mining 3080 ti lar kaç paraysa bu kart da aynı paraya gitmeli bu piyasa şişirmek değil nvidia balonunu söndürmek

Kovalaman lazım olduğun ilde bakman yüz yüze alman lazım lazım insanlar çok sahtekarlık yapıyor aşırı dikkatli olman lazım
nvidia çok ayrı bir mevzu dolandırbenidia diyoruz ona genelde 12 gb 5070 ürettiler forza 6 da bellek şişiyor şaka gibi fakat bu kartın piyasası 14-17 arası olması gereken piyasada

kral bir de biraz baktım da şey muhabbeti varmış bu overclock un tam tersi varya ne olduğunu unuttum onu yapınca daha az güç yiyormuş onu yapmak mantıklı mı?
undervolta gerek yok

Perf kaybı biraz o ayar wattman yememek icin

Reis 9060xt 16gb al bence Ark falan oynamiyosan

Mantıklı sayılır, ben stok kullanıyorum.

Sıkıntı yok 6 tane var bende 5 tanesini satıcam birisi kalıcak. Bu arada bu dediğim model XFX 6900XT ve Suprimx 3090'ı 3DMark testinde geçiyor.

Bunlardaki pompalar işlemcilerdeki kadar yorulmuyor aslında bi tık daha uzun ömürlü oluyorlar, 4 5 sene sonra sıvı ekleyip aynı şekilde kullanılmaya devam edilir çok rahatça.
Xtxh çip mi xtx çipmi xfx in bi modelinde xtxh olması lazım

nvidia çok ayrı bir mevzu dolandırbenidia diyoruz ona genelde 12 gb 5070 ürettiler forza 6 da bellek şişiyor şaka gibi fakat bu kartın piyasası 14-17 arası olması gereken piyasada

undervolta gerek yok
Dolanırbenidia ha valla hocam şunu fanboylar görmesin valla ağızlarından köpükler çıka çıka yazalar ki bi ara olmuştu yaşı küçük bi arkadaşımız saldırıyodu amd kullanıcılarına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri