Aoc Q27g4zr Kırıldı, Yerine 2k F/P Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
26
Bütçe
13000
Merhaba arkadaşlar,

AOC Q27G4ZR monitörüm maalesef kırıldı. 27 inç 2K (1440p) 240Hz Fast IPS bir monitördü. Bütçem aynı fiyat civarı (10-13 bin TL bandı) olacak şekilde tutmak istiyorum.

Aradığım özellikler:

• 27” 1440p (2K) varsa 24” de olabilir

• Yüksek tazeleme hızı (tercihen 180Hz+)

• Fast IPS panel (iyi response time ve motion

• Pivot Özellikli

• Fiyat/performans odaklı, sağlam bir model

Curved istemiyorum, düz olsun. Renk performansı da fena olmasın tabii.

Şu ana kadar Philips Evnia 27M2N3501PA ve Asus XG27ACS gibi modelleri gördüm ama siz ne önerirsiniz? Güncel fiyatlar ve kullanıcı yorumlarınız da varsa paylaşır mısınız?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

AOC Q27G4ZR monitörüm maalesef kırıldı. 27 inç 2K (1440p) 240Hz Fast IPS bir monitördü. Bütçem aynı fiyat civarı (10-13 bin TL bandı) olacak şekilde tutmak istiyorum.

Aradığım özellikler:

• Pivot Özellikli

Şu ana kadar Philips Evnia 27M2N3501PA ve Asus XG27ACS gibi modelleri gördüm ama siz ne önerirsiniz? Güncel fiyatlar ve kullanıcı yorumlarınız da varsa paylaşır mısınız?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Aradığım özellikler:

• Pivot Özellikli

Teşekkürler.
Aynısından alsaydın hocam

Aynısını almayı düşünüyorum da birazcık coil whine sorunu vardı bende hocam bu modelde kronikmiş ondan çekindim.
bende onu merak ettim aynısından almayı düşünüyodumda iyi değilmiydi monitör? özellik açısından bayağı iyi gözüküyorda

bende onu merak ettim aynısından almayı düşünüyodumda iyi değilmiydi monitör? özellik açısından bayağı iyi gözüküyorda
İyi hocam gayet iyi fakat kırılmışken farklı bir şeyde deneyeyim dedim alacaksan memnun olursun sadece coil whine olabileceğini unutma o Allah'ın emri gibi.

Bunu pivot olmadığı için elemiştim hocam. Masam biraz değişik ondan elemedim. Monitör kolu kullan diyorsanız da benim AOC monitörüm ondan kırıldı ve bir daha o şeye bulaşmam.
geçmiş olsun hocam bende yeni monitör standı aldım benim monitörde böyle uzundu tutamaçları inşallah yaşamam öyle bir şey. şu monitörede bakabilirsin

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama 1080p hocam

1080p almam hocam yani sisteme ayıp olur.

KTC H27E6 bu bütçede tek seçenek bence.
KTC markası iyi midir bilginiz var mı?

1080p almam hocam yani sisteme ayıp olur.

KTC markası iyi midir bilginiz var mı?
bencede sistem iyise 2k dan vazgeçilmez hatta mümkünse OLED bile alınabilir ama bütçeyi aşıyor. KTC yi de önerenleri sürekli görüyorum çok bilgim yok ama kötü olduğunu sanmıyorum alınabilir.

Geri