Soğutucu değiş hocam FSP MP7 seçip alabilirsin.Beyler itopyadaki 9070xt li sisteme bu şekilde özelleştirme yaptım nasıl sizce uygunmu bu şekilde alınır mı
2x120 olanı mı diyorsun hocam yoksa diğerimiSoğutucu değiş hocam FSP MP7 seçip alabilirsin.
Soğutucu değiş hocam FSP MP7 seçip alabilirsin.
o da olur.Hocam soğutucu seçmeyip bunu alsam nasıl olur![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Eyv hocam bu şekil alıyorum.o da olur.
hocam bence X3D bi işlemci alsan daha iyi olur diye düşünüyorumBeyler itopyadaki 9070xt li sisteme bu şekilde özelleştirme yaptım nasıl sizce uygunmu bu şekilde alınır mı
Bütçemi aşıyor hocam sağolhocam bence X3D bi işlemci alsan daha iyi olur diye düşünüyorum
Yukarıda attığım sıvı soğutucu daha iyi olmazmı hocam şıkta durur kasadaSoğutucuyu fsp mp7 çift kule soğutucu seçip satın alabilirsin.
O işlemciye sıvı soğutucuya gerek yok, söylediğim hava soğutucu hayli hayli yetecektir. Ek olarak sıvı soğutucularda pompa arızası ve sızdırma gibi riskler her zaman bulunur. Hava soğutucularda olabilecek tek sorun fan arızası.Bütçemi aşıyor hocam sağol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yukarıda attığım sıvı soğutucu daha iyi olmazmı hocam şıkta durur kasada
Fsp mp7 ile 69k oluyor anakart upgrade ne tavsiye edersiniz hocamO işlemciye sıvı soğutucuya gerek yok, söylediğim hava soğutucu hayli hayli yetecektir. Ek olarak sıvı soğutucularda pompa arızası ve sızdırma gibi riskler her zaman bulunur. Hava soğutucularda olabilecek tek sorun fan arızası.
Yeterli olur.Hocam benim de gozum bu kasada da fsp mp7 ve ocypus kalmamis bitfenix yeterli olur mu sizce