geçen sene keycapsı 700e satmıştım makima zincirli olanı , şimdi 1700 2000 civarına satıyorlar alınmaz emin ol taktığında pişman olursunWRAİTH W75 ALACAĞIM MAVİ RENK MAKİMA KEYCAPS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZİN ÖNERİLERİNİZ VAR MI?
caps lock açık kalmış baştan yazmaya üsendim
geçen sene keycapsı 700e satmıştım makima zincirli olanı , şimdi 1700 2000 civarına satıyorlar alınmaz emin ol taktığında pişman olursun![]()
ali'den nasıl getirmeyi planlıyosun![]()
Makima Anime Keycaps Karikatür 129 Tuşları PBT Klavye Tuş Chreey Keycaps Japonya Anahtar Kap Boya alt Mekanik Klavye Kapakları 64/68/71/108 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
500 TL'ye inmiş o yüzden yoksa kimse bir kaycapse 2k vermez
Sen 10 dolarlık versiyona bakıyorsun onlarda sadece 8-9 tuş var senin klavyene uyumlu versiyon 20 dolar zaten kaldi ki arkadaşın dediği gibi 30 euro hakkı bile kaldırıldı satın almak imkansız amca yurtiçi piyasadan.![]()
Makima Anime Keycaps Karikatür 129 Tuşları PBT Klavye Tuş Chreey Keycaps Japonya Anahtar Kap Boya alt Mekanik Klavye Kapakları 64/68/71/108 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
500 TL'ye inmiş o yüzden yoksa kimse bir kaycapse 2k vermez
üzüldüğüm nokta o zatenali'den nasıl getirmeyi planlıyosun![]()
reze keycapsi alabilirim o zaman trendyoldan o da güzel değil :/Sen 10 dolarlık versiyona bakıyorsun onlarda sadece 8-9 tuş var senin klavyene uyumlu versiyon 20 dolar zaten kaldi ki arkadaşın dediği gibi 30 euro hakkı bile kaldırıldı satın almak imkansız amca yurtiçi piyasadan.
Valla senin zevkine kalmış artıküzüldüğüm nokta o zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
reze keycapsi alabilirim o zaman trendyoldan o da güzel değil :/