Çözüldü✓ Pcu Lu Msı Kasası Var Yardımcı Olabilirmisinz

https://www.incehesap.com/msi-mag-f...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app bu kasada ovp falan baya koruma varmış bazı kişilerde kasa coil whine yapıyor diyor işlemcimi 7 7800x3d ve msı 5070 3x shadow almayı düşümüyorum akım korumalımpirizle kıllansam sorun çıkarmı
güzel kasa tavsiye ederim çok nadir sorun yaşarsınız psuda 750w size yeterli olur idefixte indirim var burdan almanız daha iyi olur bende arkadaşıma burdan aldım sıkıntı çıkmadı açıkçası
ama o kadar iyi parçaları ben olsam akvaryum kasa alırdım daha iyi bir marka değil ama gamepowerında 750wlık warcry serisi var onada bi göz atın derim ama msi iyidir

güzel kasa tavsiye ederim çok nadir sorun yaşarsınız psuda 750w size yeterli olur idefixte indirim var burdan almanız daha iyi olur bende arkadaşıma burdan aldım sıkıntı çıkmadı açıkçası
ama o kadar iyi parçaları ben olsam akvaryum kasa alırdım daha iyi bir marka değil ama gamepowerında 750wlık warcry serisi var onada bi göz atın derim ama msi iyidir
Vala görüntü önemi yok ilk gamrpower in akvaryumlarına baktım psu ları kötü dediler buyüzden msı döndüm sıkıntı çıkarmıyorsa almayı düşünüyorum

İçindeki Psu C tier, gürültü kaynaklı sabıkalı ama işini görür ama fanlar rgb.

Tavsiyem: Bu kasaya vereceğin parayla iyi bir Psu alıp, 1500-2000 TL daha vererek argb fanlı daha güzel bir kasa alabilirsin

İçindeki Psu C tier, gürültü kaynaklı sabıkalı ama işini görür ama fanlar rgb.

Tavsiyem: Bu kasaya vereceğin parayla iyi bir Psu alıp, 1500-2000 TL daha vererek argb fanlı daha güzel bir kasa alabilirsin
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,164
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri