Lenovo 25 _10 Alinir mı

Reaksiyon skoru
2
Güzel monitördür alabilirsin.

aldım 5 yıllık LG 1080P ips monitörümün yanına kurdum hayatımda gördüğüm en kötü monitör oldu, fps oyunları için aldığımdan renklere çok takılmadım ama renkler leş gibiydi, üstüne görüntü kalitesi de aynı şekilde kötüydü yapay zeka ve kullanıcı yorumlarına bakarak ayar yaptım ama olmadı iki monitörü aynı görsel, oyun ve video ile karşılaştırdığımda lenovo 720p gibi duruyordu.

aldım 5 yıllık LG 1080P ips monitörümün yanına kurdum hayatımda gördüğüm en kötü monitör oldu, fps oyunları için aldığımdan renklere çok takılmadım ama renkler leş gibiydi, üstüne görüntü kalitesi de aynı şekilde kötüydü yapay zeka ve kullanıcı yorumlarına bakarak ayar yaptım ama olmadı iki monitörü aynı görsel, oyun ve video ile karşılaştırdığımda lenovo 720p gibi duruyordu.
Hocam peki hangi monitörü alayim

Hocam genellikle fps oynayacağım ara sıra rdr araba oyunları falan oynarım yani monitör güzel duruyor ama para çıkmazsa 11k civarına bir öneriniz var mı
https://www.itopya.com/aoc-25g4kur-...r400-pivot-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u31488 bu da olabilir hocam test videosunu da ekleyeyim çok temiz monitör kağıt üstünde özellik şişirilmişler gibi değil, lenovo öyle mesela hiçbir yerde testine denk gelmedim ama o 3 saatlik kullanımımla söyleyebilirim ki ne hz değerini ne de ms değerini karşılıyor,

ben kullanıyorum güzel

Geri