🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

Başka yarış oyunu kalmadı piyasada.
Bence hala en iyisi değil ama kesinlikle kötü bir oyun da değil.
Değer mi 48$ dersen globalde oyun 70$.
Gamepass al oyna desem 5 ayda oyunun parası çıkıyor değmez.
Niye 5'den iyi. Japonya haritası cidden iyi olmuş. 5'in haritası yoktu ki. Random koyulmuş boş boş mapti. 6 en azından gerçek hayattan map yapmış.
O anlamda sormadım yani hani hikayeli oyun desen değil ne bileyim bir amaç göremedim ben oyunda ondan merak ettim sordum bilmediğim bir şey var mı diye

O anlamda sormadım yani hani hikayeli oyun desen değil ne bileyim bir amaç göremedim ben oyunda ondan merak ettim sordum bilmediğim bir şey var mı diye
Forza serisinde hiçbir zaman hikâye olmadı. Oyunun amacı hikaye değil. Dağ taş dere tepe gezme oyunu.
Çok tepki gelince şehir eklediler.
Belki gelecek oyuna azıcıkta hikaye yazarlar.

Başka yarış oyunu kalmadı piyasada.
Bence hala en iyisi değil ama kesinlikle kötü bir oyun da değil.
Değer mi 48$ dersen globalde oyun 70$.
Gamepass al oyna desem 5 ayda oyunun parası çıkıyor değmez.
Niye 5'den iyi. Japonya haritası cidden iyi olmuş. 5'in haritası yoktu ki. Random koyulmuş boş boş mapti. 6 en azından gerçek hayattan map yapmış.
hoca onun yerine 007 game al zaten 50 100 TL'ye gamepass hesap satıyolar bağla microsoftu xbox profiline oyna geç

hoca onun yerine 007 game al zaten 50 100 TL'ye gamepass hesap satıyolar bağla microsoftu xbox profiline oyna geç
007'yi de aldık hocam arkadaşla ortak. Aile hesabı yaptık 20 20 bölüştük.

En sevdiğim oyun uncharted benim.
Tlou 1-2 oynamadım uncharted oynadim.
Oyundan ziyade film gibi akıyor oyun.
şahsen benim durumum da aynı türkce dublaj ve sinematik macerası daha cok sarıyor ve tlou iki seriyi aldığım halde arkadaşlara oynattırdım :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Loky
bana ikisi de gelmiş apple için olana katıldım harcama yaptım saydı ama sonra kampanya kayboldu

Geri