🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

1779281115668.webp
şunu alıp bedavasını verecek biri aranıyor :D

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
artik RGB dizilimleri beklerdim ben olsam, ilk etapta fiyat ucururlar tabi.
Aslında rgb düzenine sahip bu modeller. Bahsettiğiniz dikey rgb düzenine sahip modellerdir. Ultrawide var şu anlık sadece. Seneye 5k ve ultrawide gelecek. Bu yıl 2k 27'' tandem gelecek. Bir de 24.5'' dikey rgb şerit düzenine sahip modeller gelecek bu yıl veya seneye. 4k dikey rgb qd oled seneye gelmeyebilir belki. Woled tarafında sene sonuna rgb gelecek var ama o zamana ne olur bilinmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda açıldı lgnin sitesinde ön siparişe
C6 48'' versiyonu tandem panel. Onu alabilirsin.

artik RGB dizilimleri beklerdim ben , ilk etapta fiyat ucururlar tabi.
Aslında rgb düzenine sahip bu modeller. Bahsettiğiniz dikey rgb düzenine sahip modellerdir. Ultrawide var şu anlık sadece. Seneye 5k ve ultrawide gelecek. Bu yıl 2k 27'' tandem gelecek. Bir de 24.5'' dikey rgb şerit düzenine sahip modeller gelecek bu yıl veya seneye. 4k dikey rgb qd oled seneye gelmeyebilir belki. Woled tarafında sene sonuna rgb gelecek var ama o zamana ne olur bilinmez.

C6 48'' versiyonu tandem panel. Onu alabilirsin.
Woledlerde parlaklik artsin diye beyaz piksel de koyuyorlar ya (Qd-Oledlerde de trriangulardan), ondan zaten windows yazi netligi bu piksel dizilimi desteklemediginden dusuyor, chroma olusuyor. Simdi yine vazgectiler, parlaklik biraz azaliyor ama RGBye geciyorlar, bilmeyenler icin.

Aslinda OLEDi gelistiren ve hala bircok inceleme sitesinde referans olan Sonynin OLED Tvsi RGB dizilimli, parlakligi arttiralim diye bu cozumlere yoneldi Koreli ureticiler, ironiye bak ki senelerdir onlardan panel aliyor :)

Su yuksek tuketim meselesi de olmasa da ABLyi iptal edebilseler, LCD tam takir tarih olur

artik RGB dizilimleri beklerdim ben , ilk etapta fiyat ucururlar tabi.

Woledlerde parlaklik artsin diye beyaz piksel de koyuyorlar ya (Qd-Oledlerde de trriangulardan), ondan zaten windows yazi netligi bu piksel dizilimi desteklemediginden dusuyor, chroma olusuyor. Simdi yine vazgectiler, parlaklik biraz azaliyor ama RGBye geciyorlar, bilmeyenler icin.

Aslinda OLEDi gelistiren ve hala bircok inceleme sitesinde referans olan Sonynin OLED Tvsi RGB dizilimli, parlakligi arttiralim diye bu cozumlere yoneldi Koreli ureticiler, ironiye bak ki senelerdir onlardan panel aliyor :)

Su yuksek tuketim meselesi de olmasa da ABLyi iptal edebilseler, LCD tam takir tarih olur
Lg hem beyaz alt pikselli tandem woled, hem de rgb piksel düzenine sahip 4k Tandem woled çıkaracak. Şu an tanıtılan 4k 27'' RGB tandem woled ve 4k 32'' beyaz alt pikselli tandem woled var. Her iki tarafı da mutlu etmek için iki farklı seçenek sunacaklar.

Önemi yok.

Yeni 2026 modeldir. 4.nesil penta Tandem panel, Dark Armor kaplama ve Trueblack500 sertifikasına sahip. Black crush sorunu çözüldü. HDR özelleştirme eğrisi eklendi.
Eski 32'' 2025 modellerde olmayan özellikler.

Bunun Asus versiyonu 76 bin tl
Bi arkadaşım asus Xg32ucwg ile bunu arasında kalmış, hangisini tavsiye edersin. Msi olanın parlaklığı biraz daha düşük gibi duruyor sorun yaratır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri