The Boys Final Bolumu Hakkında ( Spoiler Yok)

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,655
Az önce izledim ve game of thrones finalinden bile daha kötüydü . O kadar çok mantik hatası var ki anlatamam .

Spoilersiz sizin de düşünceleriniz nedir ?

Az önce izledim ve game of thrones finalinden bile daha kötüydü . O kadar çok mantik hatası var ki anlatamam .

Dizinin sadece adını ve az çok karakterlerini biliyorum. Mantık, senaryo ve devamlılık hatalarını dizinin fanatikleri teori üretip kapattığı için o kısmı umursamıyorlar. Eric Kripke Supernatural'ı 10 sezon daha devam ettirdi bu şekilde.

Dizinin sadece adını ve az çok karakterlerini biliyorum. Mantık, senaryo ve devamlılık hatalarını dizinin fanatikleri teori üretip kapattığı için o kısmı umursamıyorlar. Eric Kripke Supernatural'ı 10 sezon daha devam ettirdi bu şekilde.
Geneki bitti . Böyle devam ederse izlenmezdi

çok çok boşluk kaldı ve dizi çok yön değiştirdi o ilk sezondaki sert aura sanırım en sevdiğim olucak

bu dizinin 3.sezonda bitmesi gerekiyordu. sakız gibi uzattılar tadı kaçtı.

Malum butcher ve homelander sahnesinden sonra bitseydi 10/6 ancak devam edip boka sardı 10/2.

4. sezondayım

yıldız ışığı ve anne sütü başka biri olmuş

Geri