🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

5120x2880 ve 27''
9070 xt yeter mi ya 100+ fps kullanmaya bir de diğer monitör 4k olduğu için ölçek eşitlersem monitörün devamı gibi kullanabilirim o yüzden kararsızım
eğer fiyatı abartı olmazsa 4k model çıkmazsa bi düşüneyim onu teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama tayfun böyle yapmamalisin. Sen niye bizim borcw girememizi destekliyorsun ki.
Böyle işte pg27ucdm'den geçilmez falan demelisin.
Cidden soruyorum siyahlar haricî bir fark var mı?
Ben pg27ucdm'de siyahlardan rahatsız değilim nedense.
Alıştım yani renklerin güzelliği yetiyor bana.
Tek kötü yanı siyah sahnelerde ekranda hiçbir şey gözükmüyor.
GTA 5'de köprü altları falan.
27-32 inç farkı var tabi ppi düşüyo

6-7 puntoda yazı düzenleme falan yapmayacaksanız 4knın yazı keskinliği gayet tatmin eder o yüzden yapıştır geç
rgb dizilimi yazıların daha düzgün olmasını sağlıyor daha çıkmasına çoook var 4k paneller için
ne zaman tahmini bide fiyat olarak ne diyosunuz iyi dime bu fiyata bu mpg değilde mag olması aklıma takıldı benim

ne zaman tahmini bide fiyat olarak ne diyosunuz iyi dime bu fiyata bu mpg değilde mag olması aklıma takıldı benim
mpg ve mag aynı panelleri kullanıyor o kadar fiyat farkını vermeye değer bir şey göremiyoruz o yüzden
ki bunun mpgsi çıktı mı bilmiyorum
tayfun hocam attıysa çok iyi fırsattır bunun dengi 77k şu an

9070 xt yeter mi ya 100+ fps kullanmaya bir de diğer monitör 4k olduğu için ölçek eşitlersem monitörün devamı gibi kullanabilirim o yüzden kararsızım
eğer fiyatı abartı olmazsa 4k model çıkmazsa bi düşüneyim onu teşekkür ederim

27-32 inç farkı var tabi ppi düşüyo
Evet o da var.

Kutuyu renkli yap, yakınlık sensörü ekle, dp 1.4 yerine dp 2.1 koy al sana MPG. Görüntü ve hız farkı yok. Panel veya kaplama farkı yok.

Kutuyu renkli yap, yakınlık sensörü ekle, dp 1.4 yerine dp 2.1 koy al sana MPG. Görüntü ve hız farkı yok. Panel veya kaplama farkı yok.
ben şuanda mbp 16" kullanıyorum bu ekrandan sonra rahatsız etmeyecekse tamam direk alayım akşamları 2 3 saat oyun oynamak için arıyorum aslında mpglerde type c ile macbook şarj etme olayı oluyo ondan güzel yoksa banane zaten

ben şuanda mbp 16" kullanıyorum bu ekrandan sonra rahatsız etmeyecekse tamam direk alayım akşamları 2 3 saat oyun oynamak için arıyorum aslında mpglerde type c ile macbook şarj etme olayı oluyo ondan güzel yoksa banane zaten
mag da type c yok mu şarj edemiyor mu

5120x2880 ve 27''

HDR ve parlaklık senin için bir şey ifade etmediğinden bu kısıma girmiyorum.

Quantum Black kaplama var farkı görselde mevcut iyileştirme var yani. Işık altında siyahlar daha siyah, algılanan kontrast daha iyi ve morluk azaltıldı. Tandem panel kullanılıyor pg27ucdm gibi. Bir de black crush çözüldü. Yani artık gri tonlarını siyah değil gri gösterecek. Klasik oled problemi yani. Ciddi geliştirme var bu kısımda

Alıntıyı görüntüle
Valla tayfun kararsız kaldım. 27 bana yetiyor.
Tek iyileştirme benim açımdan siyahlar.
Bilememek. Ama fiyat bedava olmak.
60 falan olsaydı değmez derdim.

s12 ultranın ekranı da tandem gelecek galiba tabletlerdeki tandem nası oluyo ben de onu araştayım :ROFLMAO:
2 katmanlı mı 3 katmanlı mı ne olabilirmiş 3000 nit parlaklık aynı telefonlardaki gibi
onlarda burnin sıkıntısı neden olmuyor onu pek anlamış değilim

konu dışı bu arada idefix'den ürün almanızı tavsiye etmem. inanılmaz yavaşlar. gamingenden aldığım klavye değiştircektim idefix üzerinden aldığım 10 gün sonra dönüş yaptılar 10 gün. düşünün yani kötü bir alışveriş sitesi bence uzak durun

Sepette fiyatı düşüyor.

Yeni 2026 modeldir. 4.nesil penta Tandem panel, Dark Armor kaplama ve Trueblack500 sertifikasına sahip. Black crush sorunu çözüldü. HDR özelleştirme eğrisi eklendi.
Eski 32'' 2025 modellerde olmayan özellikler.

Bunun Asus versiyonu 76 bin tl
Speclerinde 3. Nesil oled diyor, tandem olarak görünmüyor

27 İnç de Penta Tandem bekliyorum 540Hz ve üstü, gelsin direkt alıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye
pinpirikadam
Geri