2k Bütçe ile Mouse Önerisi

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,714
Aj159prom vardı seviyordum hafifti pençe şeklinde tuttuğum için elime uyuyordu babam ne zaman günde 12 saat farming sim oynamaya başladı o zaman gitti içinden geçmişşler bağlantı kesilip gidiyor bana minimum 4k fps oyunları için kablosuz bir fare önermeniz lazım.

Aj159prom vardı seviyordum hafifti pençe şeklinde tuttuğum için elime uyuyordu babam ne zaman günde 12 saat farming sim oynamaya başladı o zaman gitti içinden geçmişşler bağlantı kesilip gidiyor bana minimum 4k fps oyunları için kablosuz bir fare önermeniz lazım.
1000 hz de kullanacaksan bunu al ama diyorsan bana 4k hz falan lazım dongle alman lazım

1000 hz de kullanacaksan bunu al ama diyorsan bana 4k hz falan lazım dongle alman lazım
Hocam dongle alsam 3k oluyor, peki 3k bütçede dongle dahil gelen 4 veya 8k başka ne vardır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde oldu bitti güvenemiyorum bu siteye aulayı 159tl verdim diye aldım da 3k bağlamak hoşuma gitmiyor 5 6 ay sonra bir sorun çıksa wraithin tınlayacağını sanmıyorum

Hocam dongle alsam 3k oluyor, peki ek bütçede dongle dahil gelen 4 veya 8k başka ne vardır?
çekebiliyorsan bunu yok pahalı diyorsanda bunu
veya
aynılar şekil falan farklı yada buna bak

niye 4k? ne kadar fark edebilir ki? 3950 ile 3395 arasında fark bile ne kadarki yani

hocam kim dedi herkese "4k hz'de oynayın performans artıyor" diye anlamıyorum. herkeste bir 4k 8k mouse fetişi var. esporcular bile 1k'da oynuyor neyin takıntısı bu sanki şeytan fısıldıyor herkese :D

hocam kim dedi herkese "4k hz'de oynayın performans artıyor" diye anlamıyorum. herkeste bir 4k 8k mouse fetişi var. esporcular bile 1k'da oynuyor neyin takıntısı bu sanki şeytan fısıldıyor herkese :D
Tam tersi FPS düşüyor

@Kosovar R5 ultra aldı dinle bakalım senin saçma yorumlarının aynısını mı söylüyor

Vala ben hafif diye aldım çok memnunum daha az yoruyor daha çok keyif alıyorum
Mevzu rank olayı değil yetenekli olan kablolu toplu mousela da iş yapar

1k ile 4k arası fark baya var. Ben. 1ay 4k ile kullandım 1k çekince bile bariz göz alışkanlığı farkı görülüyor

Geri