🔥İndirim .

bu arada hani 5 stok felan var yazıyor da bence direk yalandan koyduk diye o fiyatı foruma yazıyorlar. Yoksa full f5 attım sonradan eklendiği an saniyesinde tıkladım yine 29999 değildi fiyat yani. Uyduruyorlar bence.
ben gördüm hocam fiyatı ama 2. f5 te aşağıdaki fiyat oldu
1779290142370.webp

Ben 9070xt'de ödeme adımına kadar geldim tek çekim, napayım karttan çıkan sıcak havayı mi yiyeyim kalan 14 günde devam etmedim yoksa stok girdi yaklaşık 1 2 dakikada durdu bende rahat alınabilir gibiydi.

abi 2 f5 atıyoz eski fiyata çıkıyo insanlar nasıl bu kadar hızlı alabiliyor ** kolpadan mı stok açtınız

gigabyte x870 aldım indirimden değer mi ? Şu an iptal etmeyi düşünüyorum.

Ben 9070xt'de ödeme adımına kadar geldim tek çekim, napayım karttan çıkan sıcak havayı mi yiyeyim kalan 14 günde devam etmedim yoksa stok girdi yaklaşık 1 2 dakikada durdu bende rahat alınabilir gibiydi.
Duzgun taksit fırsatı olsa bende almayı düşünüyordum ama tek çekim büyük sıkıntı.

Ben satın aldım dostlar. Sizce bunun üstüne sistem dizilir mi yoksa 22’sinde oem paket gelir mi düzgün iptal mı etsem karar veremedim :D
IMG_0422.webp
dostlar

32 şuan prime XT almak isteyen varsa

32 şuan prime XT almak isteyen varsa
aynı taktik hep 3-5 stok indirim açıp sonra hemen 3-4bin pahalıya yazıyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben satın aldım dostlar. Sizce bunun üstüne sistem dizilir mi yoksa 22’sinde oem paket gelir mi düzgün iptal mı etsem karar veremedim :DAlıntıyı görüntüledostlar
22e kadar bekle bence hocam iyi bir şey gelirse iptal edersin

Arkadaşlar 9070xt satın aldım da, kutusunu açmasam iade edilebiliyor mu? Güzel bir fırsat düşerse piyasaya ona göre değerlendireyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,936
Üyeler
196,858
Son üye
utku7
Geri