Oem sistem nasıl daha uyguna geliyor?Fiyat olarak çok iyi farkındayım. Fakat direkt Oem sistem toplayınca daha uyguna geliyor gibi. Tek tek alınca daha pahalı oluyor ve en dip fiyattan toplasak bile anlayamadım bende.
Oem sistem nasıl daha uyguna geliyor?Fiyat olarak çok iyi farkındayım. Fakat direkt Oem sistem toplayınca daha uyguna geliyor gibi. Tek tek alınca daha pahalı oluyor ve en dip fiyattan toplasak bile anlayamadım bende.
Oem sistem nasıl daha uyguna geliyor?
bu iyimiş kral harbiden. Soğutucuda ekle al
Bu dün 29.99 satıldı yinede saatlerce stokta kaldı.5070 Ekran Kartıda indirime girmiş normalde en ucuz 35.500 şuan internette.
![]()
GIGABYTE GeForce RTX 5070 EAGLE OC SFF 12G GDDR7 DLSS 4 192 Bit Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 5070 EAGLE OC SFF 12G GDDR7 DLSS 4 192 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-N5070EAGLE OC-12GD ITOPYA'dawww.itopya.com
Birisi konuyu açabilir faydalansın ihtiyacı olanlar.
Diyorum ya kanka tek tek toplamaktansa, oem almak daha mantıklı gibibu iyimiş kral harbiden. Soğutucuda ekle al
Aynı şekil taksit olmayınca heveslenmiyorum bile artıkBu fiyata alınmaz 6+ taksit her karta taksit olmadıkça.
34'e 6 taksitle alınıyor zaten neden yorsun millet kendini, az çok herkesde tahmin ediyordur yakında bu kartın bayram üstü veya sonrası bu fiyatlara farklı sitelerde 6+ taksitle geleceğini zaten.
Bu dün 29.99 satıldı yinede saatlerce stokta kaldı.
Ne görseniz indirim sanıyorsunuz...
Bende hesaplıyorum oem daha mantıklı oluyor gibi yalnız siz 29.999 e nasıl alabildiniz ?Ben 29999 TL düşürdüm, fakat iade mi etsem diye düşünüyorum. 0’dan oem almak daha mantıklı gibi bilemedim
Alıntıyı görüntüle
hangi sitede satıldı acaba bende bakıyorum uyguna düşürürsem alacağımBu dün 29.99 satıldı yinede saatlerce stokta kaldı.
Ne görseniz indirim sanıyorsunuz...