Yardım Gamepad Alacağım Fakat Kararsız Kaldım

bunu anlamadım hocam.

Hocam ben normalde konsol kullanan, seven birisi değilim. Ama iki yıl önce PS5'te Dualsense denemiştim ve oyunlarda verdiği hissiyata bayılmıştım. Fakat @Alpha45 'in dediği gibi drift problemi, gecikmesinin yüksek olması ve kablosuz tam verimle kullanamamak kafamı karıştırıyor biraz. Ben her halükarda iki kol almayı düşündüğüm için bu problemlerin çok önemli olmadığına kanaat getirirsem iki koldan birisi Dualsense olucak zaten. Diğer kol konusunda kararsızım ya çok ucuz basit bir model olucak ya da Cyclone 2 gibi biraz pahalı iyi bir model olucak.

Claws Tactical Combat'ta problem yaşayan fazla yorum gördüm ondan eledim gibi ya. Stand ve ışık olması çok güzel ama sürekli sorun çıkartırsa değişim yapsalar bile tadım kaçar.
klavyesini bende 2 kere değiştirdim ama gamepadleri iyi

https://forum.donanimarsivi.com/uyeler/diavelin.111392/#recent-content bu arkadaş gamepad adam bence mesajlarını oku.

Hocam ben normalde konsol kullanan, seven birisi değilim. Ama iki yıl önce PS5'te Dualsense denemiştim ve oyunlarda verdiği hissiyata bayılmıştım. Fakat @Alpha45 'in dediği gibi drift problemi, gecikmesinin yüksek olması ve kablosuz tam verimle kullanamamak kafamı karıştırıyor biraz. Ben her halükarda iki kol almayı düşündüğüm için bu problemlerin çok önemli olmadığına kanaat getirirsem iki koldan birisi Dualsense olucak zaten. Diğer kol konusunda kararsızım ya çok ucuz basit bir model olucak ya da Cyclone 2 gibi biraz pahalı iyi bir model olucak.
Bu drift problemi gecikmesinin yüksek olması gibi terimleri kim çıkarıyor abi Dualsense'e itibar suikasti düzenleniyor resmen ne alaka. Tam verimde kullanamayacağını varsaysak bile kalite, ele oturuş ve titreşim konusunda bence hala rakipsiz yani. Bu kullanamayacağını varsaydığın özellikler de hiçbir kolda zaten olmayan ekstra özellikler ki kullandığın oyun sayısı da fazla olacak. Kullanamayacaksan bile normal bi koldan hala daha iyi yani. Ha Dualsense'i illaki alacağın için ikinci kol olarak pahalı bir şey alma bence.

Bu drift problemi gecikmesinin yüksek olması gibi terimleri kim çıkarıyor abi Dualsense'e itibar suikasti düzenleniyor resmen ne alaka. Tam verimde kullanamayacağını varsaysak bile kalite, ele oturuş ve titreşim konusunda bence hala rakipsiz yani. Ha Dualsense'i illaki alacağın için ikinci kol olarak pahalı bir şey alma bence.
Adaptive trigger ve haptic feedback'i sadece Sony oyunlarında mı kullanabiliyoruz? Dualsense alırsam sebebi bu ikisi olucak çünkü. Gecikme konusunda da kablosuzda polling rate düşüktü yanlış yazmışım.

Adaptive trigger ve haptic feedback'i sadece Sony oyunlarında mı kullanabiliyoruz? Dualsense alırsam sebebi bu ikisi olucak çünkü. Gecikme konusunda da kablosuzda polling rate düşüktü yanlış yazmışım.
Şu an mesela Assassin's Creed Shadow oynuyorum. Bütün özellikleri çalışıyor. Eskisi gibi değil, Steam artık destek sunuyor. Çalışmayan oyunlarda ise titreşim özelliği stabil şekilde çalışıyor normal bir gamepad gibi oynuyorsun zaten. Anlatmaya çalıştığım şey şu. Dualsense'in özellikleri normal bir gamepade göre ekstra özellikler. Desteklemeyen oyunlarda kullanamayacaksın evet ama başka gamepad alırsan zaten kullanamayacaksın bilmem anlatabildim mi O yüzden ben ikinci kol olarak da dualsense aldım çünkü ekstra özellikleri kullanamacaksam diğer gamepadlerde de kullanamayacam. Ama destekleyen oyunlarda kullanabilecekken neden başka gamepad alayım.

Gamesir Nova 2 Lite kullanıyorum memnunum, öneririm.

Bunları boş ver. Dualsense'i direkt al. Öyle bir gamepad ki diğer bütün gamepadleri boşa çıkarıyor. PC içinde tavsiyem Dualsense evet.
tam tersi ne pc icin cyclone 2 veta g7 pro cok iyi olur dualsene sadece ps icin alinir apple telefon aldiysan airpods ipad gibi dusun
bende g7 pro var tum dunyada cok sevilen bir kontrolcu

Şu an mesela Assassin's Creed Shadow oynuyorum. Bütün özellikleri çalışıyor. Eskisi gibi değil, Steam artık destek sunuyor. Çalışmayan oyunlarda ise titreşim özelliği stabil şekilde çalışıyor normal bir gamepad gibi oynuyorsun zaten. Anlatmaya çalıştığım şey şu. Dualsense'in özellikleri normal bir gamepade göre ekstra özellikler. Desteklemeyen oyunlarda kullanamayacaksın evet ama başka gamepad alırsan zaten kullanamayacaksın bilmem anlatabildim mi O yüzden ben ikinci kol olarak da dualsense aldım çünkü ekstra özellikleri kullanamacaksam diğer gamepadlerde de kullanamayacam. Ama destekleyen oyunlarda kullanabilecekken neden başka gamepad alayım.
Anladım çok teşekkür ederim sorularımı yanıtladığın için.

kanka kac yil once cikmis ps kolunu alma arkadas bos yapiyor pc icin alacak isen gamesir g7 pro al ben kullaniyorum tabi bu ust segment pahali bi kontrolcu

burdan birkac video izleyebilirsin tam ihtiyacin olan yer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,427
Üyeler
196,959
Son üye
Piyanistt
Geri