🔥İndirim Migros 1 Alana 1 Bedava Dondurmalar

yagizjdkg

80+
Reaksiyon skoru
51
1000002750.webp

Bölgesinde stok kalmayanlar için Getirde de dondurmalarda geçerli 500TL ye 250TL indirim var. Sadece Golf gibi paylasmislar ama Algidada da geçerli arama kısmına yazıp alabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu muhabbet marketlerde de var mı ya ona göre okul çıkışı arkadaşla bi ağzımızı tatlandıralım

Direk dondurma yaz arama kısmına bende de aynısı yazıyor ama ayrıca arayınca dondurmalar çıkıyor
Yok reis Migros ürünlerinde geçerli değil diyor dondurma yazınca sadece migrosunkiler çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne hikmetse kampanya açılır açılmaz bütün dondurmalar bitmiş sepette vardı 1 saat önce

Yok reis Migros ürünlerinde geçerli değil diyor dondurma yazınca sadece migrosunkiler çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne hikmetse kampanya açılır açılmaz bütün dondurmalar bitmiş sepette vardı 1 saat önce
Sizin oradakiler indirim başladığı gibi bitirmiş o zaman ben biraz geç attım buraya + indirim macro onlineda da geçerli
Bu muhabbet marketlerde de var mı ya ona göre okul çıkışı arkadaşla bi ağzımızı tatlandıralım
Evet var ama kalmaz muhtemelen internetten gel al siparişi verin okul çıkışı alırsınız

Son düzenleme:
Sizin oradakiler indirim başladığı gibi bitirmiş o zaman ben biraz geç attım burada hala baya bı stok var macro onlineda da geçerli

Evet var ama kalmaz muhtemelen internetten gel al siparişi verin okul çıkışı alırsınız
Kalmama ihtimali hiç aklıma gelmedi bak o fikir mantıklıymış yattı kafama

Bu insanlar uyumuyor mu ya stoklar nasıl bu kadar hızlı bitiyor her şeyde

Geri