Bende de aynısı yazıyor ama arama kısmına dondurma yazınca çıkıyorAlıntıyı görüntüle
Benim bölgede kalmamış herhalde
Yok reis Migros ürünlerinde geçerli değil diyor dondurma yazınca sadece migrosunkiler çıkıyorDirek dondurma yaz arama kısmına bende de aynısı yazıyor ama ayrıca arayınca dondurmalar çıkıyor
Sizin oradakiler indirim başladığı gibi bitirmiş o zaman ben biraz geç attım buraya + indirim macro onlineda da geçerliYok reis Migros ürünlerinde geçerli değil diyor dondurma yazınca sadece migrosunkiler çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne hikmetse kampanya açılır açılmaz bütün dondurmalar bitmiş sepette vardı 1 saat önce
Evet var ama kalmaz muhtemelen internetten gel al siparişi verin okul çıkışı alırsınızBu muhabbet marketlerde de var mı ya ona göre okul çıkışı arkadaşla bi ağzımızı tatlandıralım
Kalmama ihtimali hiç aklıma gelmedi bak o fikir mantıklıymış yattı kafamaSizin oradakiler indirim başladığı gibi bitirmiş o zaman ben biraz geç attım burada hala baya bı stok var macro onlineda da geçerli
Evet var ama kalmaz muhtemelen internetten gel al siparişi verin okul çıkışı alırsınız
Evet bende de stoklar yenilendiBende düzeldi şu an hata alanlar tekrar deneyebilir.
Sistemde sorun vardı herhalde stokları teker teker yüklüyorlarBu insanlar uyumuyor mu ya stoklar nasıl bu kadar hızlı bitiyor her şeyde
Evet banada geldi şimdi ama satın alma ekranında indirim uygulanmıyor şimdideSistemde sorun vardı herhalde stokları teker teker yüklüyorlar
Sabaha düzeltirler diye umuyorum bende de sorun varEvet banada geldi şimdi ama satın alma ekranında indirim uygulanmıyor şimdide