Macbook Air 13 İnç - M5 Çip 10 Cpu ve 8 Gpu Alınır mı?

Bundan önce macbook tecrüben varsa ve oyun oynamayı sevmeyen biriysen alınır.

amaç ne, mac belli bir kesme hitap ediyor o kitledeysen alınır

Bundan önce macbook tecrüben varsa ve oyun oynamayı sevmeyen biriysen alınır.
amaç ne, mac belli bir kesme hitap ediyor o kitledeysen alınır
Şahsen MacBook Air alacak olsam M4 bakardım fiyat performans açısından ama bu da fena değil.
Arkadaşım için alacağım macbookçu kendisi amacına uygun kullanılacak yani. ama macbook piyasasını hiç bilmediğim için fiyatı falan uygun mudur aynı bütçede daha iyisi alabilir miyim gibisinden sordum.

Mesela örnek vereyim ekran kartı piyasasını biliyorum. RTX 5070 alacak olsam 30k civarından satın alırdım indirim kovalayıp falan. Ama 40K'ya da 5070 satılıyor. Piyasasını bilmeyen gidip 40k ya 5070 alabilir. Macbookta da aynısı başıma gelmesin diye merak etttim :)

Arkadaşım için alacağım macbookçu kendisi amacına uygun kullanılacak yani. ama macbook piyasasını hiç bilmediğim için fiyatı falan uygun mudur aynı bütçede daha iyisi alabilir miyim gibisinden sordum.

Mesela örnek vereyim ekran kartı piyasasını biliyorum. RTX 5070 alacak olsam 30k civarından satın alırdım indirim kovalayıp falan. Ama 40K'ya da 5070 satılıyor. Piyasasını bilmeyen gidip 40k ya 5070 alabilir. Macbookta da aynısı başıma gelmesin diye merak etttim :)
Şöyle diyim MacBook da bütçe varsa Pro alınır çünkü Air ile arasında cidden çok fark var, onun fiyatı da 75K civarlarından başlar. Air alınacaksa çok üst versiyonuna para vermeye pek gerek yoktur hepsi az çok aynı işleri yapar asıl fark Air-Pro arasında olur.

Son düzenleme:
Geri