Çözüldü✓ 64k Ya Rx9070xt Li Sistem Alınır mı?

Ryomenn

80+
Reaksiyon skoru
16
Beyler şimdi tektek kasa toplamaya usenirim ve ben hayatimda hic montaj fln yapmadım sizce bu alacağım sistem parasına değermi
1000159303.webp

Sistem itopyada enis kiraz oglu diye geçiyor

Ne tür oyunlar oynuyorsun ? Ve monitörün çözünürlüğü kaç olacak?
Genelde cs valo takılırım arada hikayeli oyun last of us resident evil gibi oynamayı düşünüyorum monitör 2k ya zorlarim veya ilk 1080 alip sonra 2k ya gecerim

Sistem her türlü işinizi görecektr sizin. Monitörü 2K öneririm.

Genelde cs valo takılırım arada hikayeli oyun last of us resident evil gibi oynamayı düşünüyorum monitör 2k ya zorlarim veya ilk 1080 alip sonra 2k ya gecerim
Sistemin fiyatı normal tek tek toplasanda aşağı yukarı bu fiyatlar olur üstelik toplama derdin olmaz. İlk öncelik rami 32 gb yapmak olsun yoksa bu sistemden bazı oyunlarda tam performansı alamazsın. Bence güzel bileşenler

Sistemin fiyatı normal tek tek toplasanda aşağı yukarı bu fiyatlar olur üstelik toplama derdin olmaz. İlk öncelik rami 32 gb yapmak olsun yoksa bu sistemden bazı oyunlarda tam performansı alamazsın. Bence güzel bileşenler
İleride 1x16 gb takcam suan butcem bukadar çok sıkıntı olmaz sanırım suanlik

27inch 2k bi monitörde bu sisteme cuk oturur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri