Forza Horizon 6 Alınır mı?

bence deneyim olarak 4 5 ile aynı ikisinide ortalama 100 saat oynamış biri olarak. gamepass varken deniyorum şuan moza r5 ile. en güzel yanı haritası . Allah ın mexicosuyerine japonya mis gibi olmuş sadece. görüntüler güzel. görevler benzer veya aynı. jdm kültrüne girmişler hazır ordayken görevler arabalar vs. gamepass sonrası ilk indirimlerde vs alırım herhalde. keşke zamanında biraz ucuz iken ön siparişte alsaymışım dedim yani. harita dışında pek bişey yok bence ama

bence deneyim olarak 4 5 ile aynı ikisinide ortalama 100 saat oynamış biri olarak. gamepass varken deniyorum şuan moza r5 ile. en güzel yanı haritası . Allah ın mexicosuyerine japonya mis gibi olmuş sadece. görüntüler güzel. görevler benzer veya aynı. jdm kültrüne girmişler hazır ordayken görevler arabalar vs. gamepass sonrası ilk indirimlerde vs alırım herhalde. keşke zamanında biraz ucuz iken ön siparişte alsaymışım dedim yani. harita dışında pek bişey yok bence ama
direksiyon çok fark ediyor mu yazın direksiyon bakmak istiyorum ama hava sıcak oluyor üstüne forza oynasam oda hamam gibi olur emin olamıyorum :kekw:
duvar tipi klimaya da yer yok dış ünitesi için
bir de hangi paketi alırsın sen olsan standart iyi midir, grafikleri çok hoşuma gitti

Eleyici oynayacaksan şans faktörü çok aza indirilmiş. Haritadan dolayı iyi bir 4-5 seviye araç 9-10 levele kafa tutabiliyor.
Ağaç mekaniği kalkmış sakura ağaçları dışında, araç belli bir hızın üstünde ağaçları parampinçik ediyor, zorlaştıran kısmı haritanın üst ve orta tarafları karanlık ve dağlık. Bazı arabaların güçleri dağa çıkmaya yetmeyebiliyor ve yarışın kaderi burada belli olabiliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam eleyiciye dereceli sistem getirmişler diye biliyorum.
Sokak ambiansına gelirsek öyle çok çok japon havası vermedi oyun bana. Daha çok isviçre dağlarında konumlandığımız bir oyun gibi. Gece yarışları nfs underground 2 gibi hissettirmiyor diyebilirim, evler unreal engine tarzı şeylerle yapımış gibi duruyor grafikler çok hoş ama boş gibi geliyor şehir ambiansı.
Oyun ses anlamında, fren gaz sürüş ve motor detayları anlamında seviye atlamış. Fh 5 ten 6 ya geçmiş biri olarak hissettirdiğini söyleyebilirim.
Oyunun en büyük sıkıntısı ise her şeyi elde ettikten sonra ee ? hissi.
Arabalar kolay alınabiliyor ama zor modifiye ediliyor diyebilirim. İstediğin araca ulaşmak için daha fazla sabır gerekilmeli bence. Ender - premium araçlar için bir seviye gelmeli atıyorum lolde 30 level altı dereceli giremiyor bunda da böyle bir şey. Mesela ehliyet sistemi olssaydı karakter gelişimi altında ve ferrari gibi bir araç ve toyota corolla gibi bir aracı sürmek için farklı yetenekleri kazanmamız gerekseydi daha iyi olurdu.
Daha çok yarış yapılılabilseydi bu araçları alabilmek için, hem rekabet artardı hemde sıkılma azalırdı. Aldıktan sonra da hikaye güzel bir şekilde devam etmeli bence. Oyunda nba oyunu gibi dış dünya tarzı toplanma alanı olsa çok iyi olurdu. Hikaye zaten bildiğimiz klasik cringe forza hikayesi.

direksiyon çok fark ediyor mu yazın direksiyon bakmak istiyorum ama hava sıcak oluyor üstüne forza oynasam oda hamam gibi olur emin olamıyorum :kekw:
bir de hangi paketi alırsın sen olsan standart iyi midir, grafikleri çok hoşuma gitti
standart yeter bence ne vereceklerine göre değişir genelde araba vs veriyolar e ben kasıp alamayacaksam ne anlamı var mantığındayım daha çok. direksiyon güzel. ama zorluk ayarında ortalama üstüne vs çıktığında yapay zeka bence çok hatasız ve mükemmel bir sürüş istiyor. sinir ediyor öyle oluncada. koll vs belki de similasyonumsu oluyor sonuçta. ben direksiyonuda bu oyunu bahane edip aldım denebilir o yüzden seviyorum kullanmayı kafa dağıtmaya iyi oluyor. ama 4 ve 5 i kolla oynardım yinede zevk alırdım. sim değilde daha çok arcade bi oyun zaten ve üst yoruma katılıyorum şehir biraz sönük kalmış. ağaö mekaniğide saçma olmş. insan ezme mekaniği vs etik şartlardan olmasın diye insanların sadece bina çevresinde aşıolamayan alana serpiştirmişler. optimizasyonu nasıl yaptıkları belli doğası vs güzel dediği gibi daha çok isveç havasıda var diyebiliriz. orayıda severim. onun dışında bina tiplerinden boysından metaryelinden npclerden yemişler

forza 4 ve 5 in birleşimi olmuş. hiç oynamadım ama videolar oynamalardan biraz kötü durmuş. ana menüsünü hiç sevmedim aşırı basit ve çok renkli olmuş. hudları font yazı takometre vb göstergelerin hepsi 5 ile aynı. yazı tipi sadece o farklı. grafik anlamında çok güzel olmuş gerçekten bir atlama var bi ara gamepassdan indirip denemek istiyorum ama 150gb ı indirmem 20 saat sürüyor

Eleyici oynayacaksan şans faktörü çok aza indirilmiş. Haritadan dolayı iyi bir 4-5 seviye araç 9-10 levele kafa tutabiliyor.
Ağaç mekaniği kalkmış sakura ağaçları dışında, araç belli bir hızın üstünde ağaçları parampinçik ediyor, zorlaştıran kısmı haritanın üst ve orta tarafları karanlık ve dağlık. Bazı arabaların güçleri dağa çıkmaya yetmeyebiliyor ve yarışın kaderi burada belli olabiliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam eleyiciye dereceli sistem getirmişler diye biliyorum.
Sokak ambiansına gelirsek öyle çok çok japon havası vermedi oyun bana. Daha çok isviçre dağlarında konumlandığımız bir oyun gibi. Gece yarışları nfs underground 2 gibi hissettirmiyor diyebilirim, evler unreal engine tarzı şeylerle yapımış gibi duruyor grafikler çok hoş ama boş gibi geliyor şehir ambiansı.
Oyun ses anlamında, fren gaz sürüş ve motor detayları anlamında seviye atlamış. Fh 5 ten 6 ya geçmiş biri olarak hissettirdiğini söyleyebilirim.
Oyunun en büyük sıkıntısı ise her şeyi elde ettikten sonra ee ? hissi.
Arabalar kolay alınabiliyor ama zor modifiye ediliyor diyebilirim. İstediğin araca ulaşmak için daha fazla sabır gerekilmeli bence. Ender - premium araçlar için bir seviye gelmeli atıyorum lolde 30 level altı dereceli giremiyor bunda da böyle bir şey. Mesela ehliyet sistemi olssaydı karakter gelişimi altında ve ferrari gibi bir araç ve toyota corolla gibi bir aracı sürmek için farklı yetenekleri kazanmamız gerekseydi daha iyi olurdu.
Daha çok yarış yapılılabilseydi bu araçları alabilmek için, hem rekabet artardı hemde sıkılma azalırdı. Aldıktan sonra da hikaye güzel bir şekilde devam etmeli bence. Oyunda nba oyunu gibi dış dünya tarzı toplanma alanı olsa çok iyi olurdu. Hikaye zaten bildiğimiz klasik cringe forza hikayesi.
ağaç mekaniği kalkması iyi olmuş bence o engebeli ve full ormanlık harita da bir de yıkılmayan ağaçlar olsa kimse oynamazdı eleyici
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

deneyenler var mı nasıl sizce?
harita olaram baya güzel, oynanış birebir aynı ama şehir atmosferi sanki oyun daha hızlıymış gibi hissettiriyor bence alınır.

forza için direksiyon bence şart değil game pad ile de çok eğlenceli oluyor şahsen direksiyon var ama forza da kullanmıyorum

ağaç mekaniği kalkması iyi olmuş bence o engebeli ve full ormanlık harita da bir de yıkılmayan ağaçlar olsa kimse oynamazdı eleyici

harita olaram baya güzel, oynanış birebir aynı ama şehir atmosferi sanki oyun daha hızlıymış gibi hissettiriyor bence alınır.

forza için direksiyon bence şart değil game pad ile de çok eğlenceli oluyor şahsen direksiyon var ama forza da kullanmıyorum
normal sürerken de ara sıra sinir ediyordu bence de iyi olmuş
seviyelerin güçleri biraz oynansa iyi olabilir

şöyle şeylerle kafayı sıyırmak için alınır
Forza Horizon 6 Screenshot 2026.05.21 - 15.37.53.56.webp

herzaman ki forza. Tek fark map arabalar falan. Mesela forza 5 de dlc olan arabalar 6 da satın alabılıyoruz ve para kasma olayı cok ıyı oto suruse alıyorum kendı kasıyor 6 saatte 3 mılyon falan kastım.geceden acık bıraktım sabaha kadar kendı kendıne surmus.

şöyle şeylerle kafayı sıyırmak için alınır
Alıntıyı görüntüle
hocam hıle mı yaptın yoksa farm gıbı bırsey mı

Valla dün 3-4 saat oynadım.
Fh5'den çok daha iyi olmuş.
Sebebi ise dağ yollarının çok olması.
Ormanlarda kayboluyorsun.
Harita baya baya tatmin edici olmuş.

herzaman ki forza. Tek fark map arabalar falan. Mesela forza 5 de dlc olan arabalar 6 da satın alabılıyoruz

hocam hıle mı yaptın yoksa farm gıbı bırsey mı
farm

Geri