Ölmüş Bitmiş Rtx 2080 Tı Alınır mı?

1080 Ti ve 2080 Ti tarafında neden bilmiyorum ama bunların piyasası aşırı manipüle ediliyor.
Bu kartların adı var. Zamanında çoook güçlü kartlardı. O zaman almayı hayal de edebiliyorduk.

Şimdi 5090 hayal dahi edemeyeceğimiz bir kart. Adı yok yani.

Piyasa da isim daha çok satıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum gidiceksin 2.elde intel arc b580 alacaksın geçecek 10 bin tl altına rahat bulunuyor üstüne intelin yeni mfg ve dlss alternatifide çok güzel bu bütçelerde en iyi ürün b580 başka çaren yok 10 bin tl yede nvdia kötü kartlarını alırsın iyileri olmaz
%90 oraya döneceğim. Çıkış yolu arıyorum. Acaba rx 6700xt ler nasıl? 5 yıllık aşırı ısınan kartlar yine. Mining görmüş bide. Aradayım.

Arc b580 long term desteği sunacak gibime gelmiyor. 2 yıla druid serisi gelince çöp olabilir. Alchemist serisi kartlar şuanda oyun açmayacak utanmasa. Arx a750 çöp neredeyse.

Bu kartların adı var. Zamanında çoook güçlü kartlardı. O zaman almayı hayal de edebiliyorduk.

Şimdi 5090 hayal dahi edemeyeceğimiz bir kart. Adı yok yani.

Piyasa da isim daha çok satıyor.

%90 oraya döneceğim. Çıkış yolu arıyorum. Acaba rx 6700xt ler nasıl? 5 yıllık aşırı ısınan kartlar yine. Mining görmüş bide. Aradayım.

Arc b580 long term desteği sunacak gibime gelmiyor. 2 yıla druid serisi gelince çöp olabilir. Alchemist serisi kartlar şuanda oyun açmayacak utanmasa. Arx a750 çöp neredeyse.
dostum amaç sıfır a yakın temiz güncel kart almak 12 gb vram ve xess ve mfg side var yani gidip milletin eskittigi ne oldugu belli olmayna ürünlere dünya para verecegine ki geçen kaç defa paylaşıldı sıfır 10 bine arc b580 satıldı 2.el de 8500-9000 e pazarlıkla alırsan ne mutlu sana

Aynı paraya daha güncel 6800XT veya biraz daha eklersen 7700XT kapatırsın uyguna. FSR 4.1 desteği de gelecek zaten 7000 serisi kartlar devam.

7 yıllık kart ama rog strix veya aourus görünce acaba dedirtiyor. 11gb vram ve 5060'ın bir tık üstü performansta cezbediyor. Hayvani güş tüketimi olsa da kaliteli modellerin eskimesi pek de olası gelmiyor.

Tecrübesi olan var mı? 10k tl ye iyi modeller bulunursa oluru var mı? Yoksa boş yapma, 7-8 yıllık kart alınır mı diyenlerdensiniz?
mining görmediyse kullanılır evde kullanıyorum rog 2080ti 3fanlı çatır çatır iş yapıyor

10K Top Tier 2080Ti' ler için bence güzel fiyat.

dostum amaç sıfır a yakın temiz güncel kart almak 12 gb vram ve xess ve mfg side var yani gidip milletin eskittigi ne oldugu belli olmayna ürünlere dünya para verecegine ki geçen kaç defa paylaşıldı sıfır 10 bine arc b580 satıldı 2.el de 8500-9000 e pazarlıkla alırsan ne mutlu sana
Karta laf etmiyorum. Her alanda f/p kralı bir kart. Şuanda da intel ekibi şıkır şıkır driver update atıyor.

Lakin 2 yıl sonra da bu kart hala çalışacak mı? Nvidia gibi 10 yıl, amd gibi 7 yıl driver desteği verecek mi? İntel celestiali iptal etti. Druid çıkacak mı bilmiyoruz. Pro arenaya yöneliyor diyorlar bazıları. Bilemedim.

Aynı paraya daha güncel 6800XT veya biraz daha eklersen 7700XT kapatırsın uyguna. FSR 4.1 desteği de gelecek zaten 7000 serisi kartlar devam.
Hocam ben sadece oyun oynamıyorum. Blender, godot, ue5, asperite, davinci gibi applerde kullanıyorum. Amd nin 9000 serisi öncesinin bu işlerde kötü olduğunu samimi olarak söyleyebilirim. 9060xt 16gb dışında amd almayı düşünmüyorum.

10K Top Tier 2080Ti' ler için bence güzel fiyat.
Saf resterizasyon için güzel duruyor ama okurlar birçok eksi söyledi.

Karta laf etmiyorum. Her alanda f/p kralı bir kart. Şuanda da intel ekibi şıkır şıkır driver update atıyor.

Lakin 2 yıl sonra da bu kart hala çalışacak mı? Nvidia gibi 10 yıl, amd gibi 7 yıl driver desteği verecek mi? İntel celestiali iptal etti. Druid çıkacak mı bilmiyoruz. Pro arenaya yöneliyor diyorlar bazıları. Bilemedim.

Hocam ben sadece oyun oynamıyorum. Blender, godot, ue5, asperite, davinci gibi applerde kullanıyorum. Amd nin 9000 serisi öncesinin bu işlerde kötü olduğunu samimi olarak söyleyebilirim. 9060xt 16gb dışında amd almayı düşünmüyorum.
çok sorun olacagını sanmıyorum alırsın 2 yıl sonra satarsın size sıfır al diyen yok 8000 bine pazarlıkla alırsna 2 sene sonunda sana kartın yıllıgı 4000 e gelir

çok sorun olacagını sanmıyorum alırsın 2 yıl sonra satarsın size sıfır al diyen yok 8000 bine pazarlıkla alırsna 2 sene sonunda sana kartın yıllıgı 4000 e gelir
Haklısın. 8-10k tl için fazla boş yaptım. %90 bu kartı alıp geçeceğim. Sadece 12gb vram bile almak için bir sebep.

Çok çok uygun değilse alınmaz uzun ömürlü olmaz. 5060 ile kıyaslamışsın ama devir yapay zeka devri. Dlss ve mfg bi koydun mu 2080Ti’i gecer gider

Çok çok uygun değilse alınmaz uzun ömürlü olmaz. 5060 ile kıyaslamışsın ama devir yapay zeka devri. Dlss ve mfg bi koydun mu 2080Ti’i gecer gider
Olay vram hocam. Uygulamalarda 11-12gb vram şart. Ue5 de 8gb sınırda çalışıyor. Godotta bile zelda tarzı bir açık dünyada ideal değil.

Nvdia şart değilse 6700xt al o zaman 13e çıkarsa 6800xt de olabilir, 2000 serisi alınmaz artık
Rx 9000'e kadar çöptü amd. 9060xt 16gb dışında bir seçenek değil amd.

Arc b580 de güzel çalışıyor. İntel'in alt yapısı sağlam. Muhtemelen onu alacağım.

Geri