🔥İndirim Baseus Bass Bp1 Nc Tws 499tl🔥🔥🔥

Tcl s600 öldü ölücek yeni kulaklık farz oldu alanların yorumlarını merak ediyorum.

Daha gelmedi, kardeşime de aldırdım bakalım gelince yazarım zaten bas için aldım normal kulaklığım var.
Dönüş yaparsanız sevinirim, elinizde olan modellerle de kıyas yapmanızı istiyorum :)

lansman fiyatı 2 bin tl olan bir kulaklık evet 500 tl düştü ama bu kulaklık çıkış fiyatı 2 bin tl , 2 bin tl ye göre yapılmış kısaca , değerlendirmelerimizi ona göre yapalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

sırf melobuds pro nun 2.yedeği olsun diye aldım 1 hafta içinde kullanıcı deneyimimi atarım
2 Gündür kullanıyorum , deneyimim ;

1.Bu kulaklık yazılımsal büyük bir sorunu var o kadar bluetooth bağlantısı olan farklı cihazlarla denedim , durum değişmedi , çok zayıf yani uygulamadan bile bağlanmak 20 dk mı aldı uygulaması olmadan görmüyor demek doğru olacak

2. Melobuds pro , cmf buds 2 , cmf buds 2 plus , capsule 3 pro dengi değil bu cihazları kullandıysanız ses performansını beğenmiceksiniz normal kullanımda idare eder basları denemek için bir sürü kendimce şarkılar denedim davul sesinde bozulmalar farkettim , birde tiz opera seslerinde bozulmalar belli oluyor normal konuşma seslerinde sorun yokken ya sesi çok olan yada sesi çok ince ama yüksek olan sesleri cihaz düzgün iletemiyor

3. Bataryası 2 günde %30 eksildi günde 5 saat kullandım ( 500 tl için iyi pil performansı ) , cihazın 0 haliyle performansı bu diğer özelliklerde yeterli bir cihaz , ama bahsettiğim konulara dikkat etmek lazım , ekleme yaparım ileriye dönük

Geldi benimki, ilk 1 saatlik deneyimim aşırı olumlu. Haftasonu detaylı incelemesini yazacağım.

2 Gündür kullanıyorum , deneyimim ;

1.Bu kulaklık yazılımsal büyük bir sorunu var o kadar bluetooth bağlantısı olan farklı cihazlarla denedim , durum değişmedi , çok zayıf yani uygulamadan bile bağlanmak 20 dk mı aldı uygulaması olmadan görmüyor demek doğru olacak

2. Melobuds pro , cmf buds 2 , cmf buds 2 plus , capsule 3 pro dengi değil bu cihazları kullandıysanız ses performansını beğenmiceksiniz normal kullanımda idare eder basları denemek için bir sürü kendimce şarkılar denedim davul sesinde bozulmalar farkettim , birde tiz opera seslerinde bozulmalar belli oluyor normal konuşma seslerinde sorun yokken ya sesi çok olan yada sesi çok ince ama yüksek olan sesleri cihaz düzgün iletemiyor

3. Bataryası 2 günde %30 eksildi günde 5 saat kullandım ( 500 tl için iyi pil performansı ) , cihazın 0 haliyle performansı bu diğer özelliklerde yeterli bir cihaz , ama bahsettiğim konulara dikkat etmek lazım , ekleme yaparım ileriye dönük
Cmf zaten kotu ondan kotu olduğunu sanmiyorum

2 plusı çok övüyorlar prodan daha iyi diyorlar hatta denediniz mi
2 pro var plus ı denemek nasip olmadı , birde normal 2 var pro şarjı 23 saatte filan bitiyor o yüzden pek yanımda taşımıyorum 2 yi daha çok kullanıyorum şarjı uzun gitsin diye , ana cihazım melo buds pro 1 yıldır , yedekde buds 2 yi kullanıyorum , dediğin razer bu mu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri