Askere Gidicem Tuşlu Telefon Önerisi

Tayfunns

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,552
Askere gidicrm telefon önerisi lazım
Şarkı dinleyebileceğim bir telefon olursa çok iyi olur.

Askere gidicrm telefon önerisi lazım
Şarkı dinleyebileceğim bir telefon olursa çok iyi olur.
Öneri verme sırası bize gelmiş :) öncelikle hayırlı teskereler.
Gidip ikinci el herhangi bir telefon al hocam zaten orada vaktin kalmayacak ustaya geçtiğinde de birkaç gün içerisinde hızlıca akıllı telefon sokmaya Bak boşu boşuna para verme.

Askerde tele izin veriyorlar miydi yaw? bizim zamanda yasakti.

Marka /model no bilmiyorum ama dikkat cekmeyen, pahali olmayan herhangi bir tel. Uzun sureli kullanirim deniliyorsa Nokia veya Samsung.

ucuz bi tuşlu al sadece acemide kullanıcaksın zaten ustada çogu yer telefona izin veriyor

Anlık olarak silah altındayım atarsa 39 :)

İnternetten şunu almıştım 870 küsüre

Şu an pahalanmış biraz, başıma çok dert açtı komutanlarla iletişim için çok aktif telefon kullanıyoruz, acemide asla çekmiyordu neredeyse aceminin sonuna kadar mesajlaşarak iletişim kurdum, şu anda da cebimde ancak kendi android telefonumu kullandığım için hiç çıkartmıyorum bile, hattı taksam da zaten düzgün ses iletmiyor. Bu benim tecrübem

Bunun dışında hemen hemen tüm arkadaşlarımda aynı telefon var sıkıntı yaşamıyorlar bir tek ben böyle problem yaşadım al kullan geçlik bi telefon belki baika satıcılardan bakabilirsin.

Birde en önemlisi asla şarjı uzun gitmiyor tüm herkesde böyleydi 1 günü zor deviyor aktif mesajlaşırsan arama dışında hiç açmazsan 2 gün diyeyim bu herkesde böyleydi.

Usta birliğinde asla kimseyi dinleme ve telefpn kullanıyorsa millet içeriye telefonunu sok, ***** değil isen yakalatmazsın 1 hafta sağına soluna nasıl oluyor bu iş analiz et ve işini hallet kimseye de söyleme çok

Son düzenleme:
Askerde tele izin veriyorlar miydi yaw? bizim zamanda yasakti.

Marka /model no bilmiyorum ama dikkat cekmeyen, pahali olmayan herhangi bir tel. Uzun sureli kullanirim deniliyorsa Nokia veya Samsung.
Tuşlu telefon kullanılıyormuş.

Tuşlu telefon kullanılıyormuş.
Dogrudur ama denildigi gibi kullanacaksaniz dikkatli olun,. bize izin vermezlerdi. Tabi benim askerlk biteli cok oldu surec degismistir. O zamanki sevgilim ihtiyacim olan seylerle beraber mektup gondermisti (kogus saglam dalgami gecmisti :D) bolugun telinden konusuyorduk ama her zaman degil.

1 ay cabuk gecer fazla masrafa girmeyin bence, hasta olmamak icin vitamin, ayak icin pudra vs. ise yarar ama.

Geri