bendegan65
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 10000
Merhabalar herkese genellikle cs2 oynuyorum 10 bin civarında bir bütçem var bana 400 hz üstü bir monitör önerisinde bulunabilirmisiniz çok zorlarsam 11 k olabilir
25g4kurMerhabalar herkese genellikle cs2 oynuyorum 10 bin civarında bir bütçem var bana 400 hz üstü bir monitör önerisinde bulunabilirmisiniz çok zorlarsam 11 k olabilir
hocam renkler nasıldır canlı mı birde thunderobot denen markanın 420 hz monitörü var hangisini tercih etmeliyim25g4kur
thunderobot u geçin hocam aoc ıps panele sahip renkler gayet güzel 1-2 yabancı inceleme videosu izleyin gayet iyidirhocam renkler nasıldır canlı mı birde thunderobot denen markanın 420 hz monitörü var hangisini tercih etmeliyim
saolun hocam bu monitör gaming gecesinde düşer mi 10 k civarınathunderobot u geçin hocam aoc ıps panele sahip renkler gayet güzel 1-2 yabancı inceleme videosu izleyin gayet iyidir
Hocam sistemin nedir? Ben bunun 300hz olan modelini aldım. Bilgisayarım 300 FPS vermiyormuşMerhabalar herkese genellikle cs2 oynuyorum 10 bin civarında bir bütçem var bana 400 hz üstü bir monitör önerisinde bulunabilirmisiniz çok zorlarsam 11 k olabilir
rtx 4070 12 gb 7 7800x3d 400 fps aşağısına arada düşüyorda o da optimizasyon sıkıntısı var cs 2 nin ondan olmalıHocam sistemin nedir? Ben bunun 300hz olan modelini aldım. Bilgisayarım 300 FPS vermiyormuşonu da dikkate almak lazım sanırım
Tamam sistem iyiymiş zaten. Ben eşek gibi alamadığım FPS için monitör aldım... Ama hocam renk ve parlaklık CS için çok iyi onu söyleyebilirimrtx 4070 12 gb 7 7800x3d 400 fps aşağısına arada düşüyorda o da optimizasyon sıkıntısı var cs 2 nin ondan olmalı
güzel hocam ben önceden 180 hz de oynuyordum şimdi bakalım çok fazla bişey değişecekmiTamam sistem iyiymiş zaten. Ben eşek gibi alamadığım FPS için monitör aldım... Ama hocam renk ve parlaklık CS için çok iyi onu söyleyebilirim
Öyle demeyin 2 gün sonra upgrade yapar alırsınız o fps leri, zarar etmemişsiniz.Tamam sistem iyiymiş zaten. Ben eşek gibi alamadığım FPS için monitör aldım... Ama hocam renk ve parlaklık CS için çok iyi onu söyleyebilirim
Hocam fiyatlar düşse diye bekliyoruz. Sistem am4 benim. Çok para lazımÖyle demeyin 2 gün sonra upgrade yapar alırsınız o fps leri, zarar etmemişsiniz.
Haziran başına kadar böyle indirimler devam eder, sonra veryansın.Hocam fiyatlar düşse diye bekliyoruz. Sistem am4 benim. Çok para lazım![]()