🔥İndirim Msı Mpg A850g Gen5 850 W 6499tl

850W için 8.5K çok reis. Her tarafı A+ olsun, yine bu para etmez.

Edit: 6.5muş zaten başlığı düzenle istersen.

1779466503028.webp

Çok iyi psu 3 senedir kullanıyorum

https://www.gaming.gen.tr/urun/8675...000g-ahg-mac-2-yil-birebir-degisim-garantili/ daha mantıklı değilmi?
Ben dün Mag olanını aldım 7kya Vatandan. Güncellemişler 5.1 ve 3.1 olmuşlar. Garanti olayı benim için kıymetli bizim memlekette elektrik biraz sıkıntılı. 6500 baya iyi fiyat psuda gayet iyi sıradan bir kullanıcıyı üzmez bu modelde, MAG olanda.
850W için 8.5K çok reis. Her tarafı A+ olsun, yine bu para etmez.

Edit: 6.5muş zaten başlığı düzenle istersen.

Alıntıyı görüntüle

Evet hocam daha mantıklı doğrudur ama bizim memlekette elektrik çok sıkıntı. Kargoya göndermesi vs. uğraşmak istemiyorum. Vatanın mağazası var direkt götürür ellerine veririm ürünü bir şey olsa. Diğer tüm parçalarda fırsat kovalıyorumda PSU konusunda Garanti meselesinden dolayı sorun yaşamak istemiyorum ondan mecbur gittim aldım.

Evet hocam daha mantıklı doğrudur ama bizim memlekette elektrik çok sıkıntı. Kargoya göndermesi vs. uğraşmak istemiyorum. Vatanın mağazası var direkt götürür ellerine veririm ürünü bir şey olsa. Diğer tüm parçalarda fırsat kovalıyorumda PSU konusunda Garanti meselesinden dolayı sorun yaşamak istemiyorum ondan mecbur gittim aldım.
Haklısın bizim burda çok elektirik kesilmiyor zaten akım korumalı prizim var bunu alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,450
Üyeler
196,965
Son üye
OFC1
Geri