Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

çok aradayım bende alsam mı almasam mı
Haftalardır takip ediyorum siyahlar düşüyor 1200 watt olanı düşmüştü bu ürünün 8700 dü bu fiyata görünce 1000 yeterli diye aldım muhtemelen 9070 XT alacağım kardeşimde 5080 var edge 1000 w modeli ile kullanıyoruz memnunuz

Beyler konudan biraz alakasız olacak deneyimli biri bilgilendirirse sevinirim.
Bu monitörü alıp 2k da hikaye odaklı oyunlar oynamak istiyorum sizce ekran boyutu 2k için yeterli midir? Yoksa 27 inç mi bakılmalı ve Va panel üzer mi? Kullanıp deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Sevgili Jae Seon Kim bey, itopyanın çok rezil bir firma olmasından ötürü farklı siteden alışveriş yapmanı öneririm. Foruma çalışanlarını sızdırıp (kesinlikle size bir ithamda bulunmuyorum) kendi ürünlerini tartışma/fırsat konusu yaparak buradaki güzel ortamdan nemalanmaya çalışan ve 5-6 hesaplarının banlanmasına rağmen küstahça bu hareketlerine devam eden bir firmadan bedava ya da çok büyük bir indirim bulunmadıkça alışveriş yapmamayı tercih ediyoruz. #100lirafazlaolsunitopyaolmasın

Sevgili Jae Seon Kim bey, itopyanın çok rezil bir firma olmasından ötürü farklı siteden alışveriş yapmanı öneririm. Foruma çalışanlarını sızdırıp (kesinlikle size bir ithamda bulunmuyorum) kendi ürünlerini tartışma/fırsat konusu yaparak buradaki güzel ortamdan nemalanmaya çalışan ve 5-6 hesaplarının banlanmasına rağmen küstahça bu hareketlerine devam eden bir firmadan bedava ya da çok büyük bir indirim bulunmadıkça alışveriş yapmamayı tercih ediyoruz. #100lirafazlaolsunitopyaolmasın
Itopya ile ilgili sorun ne hocam bilmediğim ve merak ettiğim için soruyorum

Anladım hocam peki önereceğin bir şey var mı? 2k monitör düşünüyorum bir kısım kitle +30 inç üstü görüntü kötü olur bir kısmı olmaz diyo kararsız kaldım.

Itopya ile ilgili sorun ne hocam bilmediğim ve merak ettiğim için soruyorum
Tam olarak belirttiğim üzere geçtiğimiz haftalarda birden fazla çalışanını yine bu genel gaming gecesi konusu altında itopya ürün linkleri atarak işte "bu ürün nasıl, bunu alsam nasıl olur? hem taksitte varmış" falan tarzında mesajlarıyla buradaki konuyu manipüle etmeye çalıştılar. GGbaba ilk kurşunu sıktı sonra başka fake hesaplarda dökülmeye başladı. Ban yediler. Bugün şimdi tekrardan bir hesap gelmiş devam ediyorlar bu rezilliklerine. Küfür edemiyoruz ama içimden büyük küfürler ettiğimi itiraf ediyorum. İnsanların aklıyla alay edemezsiniz.

Geri