❌İndirim Bitti! Dahua Lm25-E241a 25″ 320hz 1ms Fhd Ips Monitör - 5.999 Tl

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,908
İndirimi güzel üstüne monitör de güzel benim monitörü de değiştiresim varken iyi denk geldi :D , %87.3 DCI-P3 ve %84.5 Adobe RGB renk gamutu var , gayet güze bir değer , rakip 320hz ips monitörlere göre fiyatı düşük bence çok güzel şu fiyatta. Yüksek (High) overdrive modunda kullanılması gerekiyor.
Ghosting testi çok güzel gözüküyor ;
1779479471760.webp

Dili pek anlamasam da incelemelerini atayım ;

Yüksek (High) overdrive modunda kullanılması

4k olsaydı alırdım 6k çok.

4k olsaydı alırdım 6k çok.
Fiyatı dahilinde daha iyisi yok gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirimi güzel üstüne monitör de güzel benim monitörü de değiştiresim varken iyi denk geldi :D , %87.3 DCI-P3 ve %84.5 Adobe RGB renk gamutu var , gayet güze bir değer , rakip 320hz ips monitörlere göre fiyatı düşük bence çok güzel şu fiyatta. Yüksek (High) overdrive modunda kullanılması gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle

@Tayfunns

Lenovo 25-10 mu bu mu

Yok Dahua neler diyip mizahımızı yapalım lenovo 25-10 a göre neyi daha iyi?

Alıntıyı görüntüle

Hocam official sitesinde %95 dci P3 diyor fakat tepki süresi 1 MS MPRT hayatta alınmaz FPS oyun için. İsterse 500 hz olsun.
Sitesini de bırakayım: https://www.dahuasecurity.com/mena/...-Control/Monitors/Gaming-Series/LM25-E241A=V1

Hocam official sitesinde %95 dci P3 diyor fakat tepki süresi 1 MS MPRT hayatta alınmaz FPS oyun için. İsterse 500 hz olsun.
Sitesini de bırakayım: https://www.dahuasecurity.com/mena/...-Control/Monitors/Gaming-Series/LM25-E241A=V1
Kağıt üstünde öyle yazıyor incelemelerine bakın.
Yok Dahua neler diyip mizahımızı yapalım lenovo 25-10 a göre neyi daha iyi?
Renk gamutu daha yüksek ve ghosting performansı muazzam.

Alıntıyı görüntüle

@Tayfunns hocam alınır mı?

Lenovo 25-10 mu bu mu
Yazılım ve backlight dışında panel olarak bir fark olabileceğini düşünmüyorum, bu da dahil olmak üzere 300-310-320hz olan ve 24.5 inç olan philips dahua lenovo rampage msi aoc cart curt hepsi aynı panel, tek farkları tasarım, arayüz, yazılım ve backlight. Şunu da belirteyim, ben de aynı paneli kullanan aoc 25g4sxu yu kullanıyorum ve oyun dışında kullanmak için asla alınmaz, oyun için kullanmak için de asla bundan başka alınmaz, özellikle fps oyunlarında parasını hak ediyor, her monitörde geçerli ancak gördüğüm kadarıyla ölü piksel çıkma şansı biraz daha fazla bu panelde, bende 1 adet ölü piksel var ama scoreboarda denk geliyor ve farkedilmiyor, aynı şekilde siyah ekranda diğer monitörlerde görmediğim kadar çok ips glow var kenarlarda, bu monitör tam olarak beni salın csmi valomu oynim monitörü, her markada nedense renkler kötü geliyor fabrika ayarlarında ancak biraz oynama yapınca hiçbir sorun kalmıyor.

Kontrast oranı vasat ve parlaklığı düşük.
12374.webp

Ghosting testi bu şekilde:
12377.webp

Gayet iyi ghosting performansı var.

Backlight bleeding testinde de üst tarafta sızma var gibi gözüküyor. Size gelecek olan ünite daha iyi de olabilir daha kötü de.
12376.webp

%85 DCI-P3, %99 srgb

12385.webp

Renk değerleri bu fiyat için normal. Ama parlaklık ve kontrast oranı bayağı zayıf. Renkleri soluk durur bu monitörün. Siyah derinliği de bu kontrast oranı ile kötü olur. Biraz aydınlık odada ekranı görmekte zorlanabilirsiniz.

Fps oyunları valorant, cs için en ucuza alınabilecek monitör. Onun harici alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,233
Üyeler
196,918
Son üye
ckhan
Geri