Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/vector-silver-oem-paket-fiyati-46673/ Beyler almayı düşünüyorum siz bu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz?
anakartı MSI PRO B650M-B ile değiştiricem colorful a güvenmediğim için birde james donkeyin psu'ya güvenmediğim için kasayı SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu) Kasa ile değiştiricem ne düşünüyorsunuz öneriniz varmı?
hala stoğu duruyorken bunu öneririm özelleştirmelerle güzel bir hale gelir https://www.itopya.com/daarcintelcoreultra5225fintelarcb58012gb16gbddr5500gbnvmem2ssdoempaket_h33442

intelin cpusu hoşuma gitmedi açıkçası gpusu hakkındada birşeyler duymuştum mesela oyun desteklemiyordu oyunu iade et tarzı bir şey duymuştum doğru bilgi olmaya bilir. ama hayır onu almayacağım teşekkür ederim attığım link hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

intelin cpusu hoşuma gitmedi açıkçası gpusu hakkındada birşeyler duymuştum mesela oyun desteklemiyordu oyunu iade et tarzı bir şey duymuştum doğru bilgi olmaya bilir. ama hayır onu almayacağım teşekkür ederim attığım link hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
şu an pek müsait değilim kısaca söyleyim: olması gerekenden pahalı
intele karşı önyargını da anlayabiliyorum o kadar açıklama yapmana gerek yoktu :)

xpg defender pro fiyatı çok iyi bu arada, kasalar depoda çok yer kaplıyor diye ucuzdan bırakıyorlar herhalde

şu an pek müsait değilim kısaca söyleyim: olması gerekenden pahalı
intele karşı önyargını da anlayabiliyorum o kadar açıklama yapmana gerek yoktu :)
pahalı diyorsunuz hocam ama benzerlerine baktığım zaman 45 50 ye kadar uçuyor özellikle 1tb ssd yaptığım zaman

pahalı diyorsunuz hocam ama benzerlerine baktığım zaman 45 50 ye kadar uçuyor özellikle 1tb ssd yaptığım zaman
pahalı yanlış bir ifade oldu, pek de bir indirim yok demek istedim. youtuberların çıkardığı sistemleri takip edersen daha iyilerini bulursun. 8gb'lık 5060'a mahkum kalmazsın. tabi oynadığın oyuna göre değişir cs valo tarzı oyunlar için yeterli ama genel olarak hiç mantıklı değil 5060. bu videoda biraz anlatıyor

Agalar alınır mı? 3 taksit daha sonra bir patriot 16 gb ram daha çekicem yanına.
1779482152100.webp

Cümleten iyi geceler. Sistemim ryzen 5 5600, arc b580, msi b350 tomahawk. Malum arc b580 pcie 4.0 x8 olduğu için anakartımda pcie 3.0 x8 de çalışıyor. Buna istinaden b550 yada x570 anakart arayışım var. Acelem yok bu yüzden hemen almalıyım diye de bi derdim yok. Sıfır b550 fiyatı düşen olursa almalı mıyım? Am4 anakartlarda fiyatlar düşer mi? yoksa 2.el x570 mi bakayım? 2. El işine bulaşmak pek istemiyorum açıksası. Ayrıca ilerde uygun fiyata bir 5700x3d veya 5800x3d bulursam alabilirim veya elimdekini o.c yapabilirim bu yüzden düzgün ve yarı yolda bırakmayacak bir anakart seçimi yapmak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri