Alınır hocam. Fiyatta aşırı bir avantaj yok ama. Özellikle geçen hafta gaming gecesine TUF modeli geldi 5070Ti 52 ye belki bayram için yine getirirler 1 hafta daha beklesen mantıklı olabilir bu model sürekli bu fiyata geliyor çünkü.Bu nasıl hocam alınır mı? Msi a göre
Alıntıyı görüntüle
Benzer ayarlarda olması lazım.Bu nasıl hocam alınır mı? Msi a göre
Alıntıyı görüntüle
Üstte attığım gigabyte modeli nasıl, taksit imkanı daha iyi onda. İncehesap 3 taksit, amazon 6.Alınır hocam. Fiyatta aşırı bir avantaj yok ama. Özellikle geçen hafta gaming gecesine TUF modeli geldi 5070Ti 52 ye belki bayram için yine getirirler 1 hafta daha beklesen mantıklı olabilir bu model sürekli bu fiyata geliyor çünkü.
5060 ti 16 gb kullanıyorum, 5070 ti geçmeye değer mi sence?Benzer ayarlarda olması lazım.
5070 olsa değmez derdim ama 5070 Ti değer gibi. Tabii monitör de önemli burada.Üstte attığım gigabyte modeli nasıl, taksit imkanı daha iyi onda. İncehesap 3 taksit, amazon 6.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5060 ti 16 gb kullanıyorum, 5070 ti geçmeye değer mi sence?
0 dan alıyor olsaydın 5070Ti alma imkanın varsa al derdim ama sonradan değiştirmenin bi mantığı pek yok bence. Çünkü 2 kartlada 2k ultrada akıcı oynayabiliyorsun. Bütçeni 6000 serisine sakla. 6070Ti falan alırsın. Veya çok müthiş bir fırsat bulursan alabilirsin. Ben SFF modele 53k vermem hele ki elimde halihazırda ekran kartı varsa.Üstte attığım gigabyte modeli nasıl, taksit imkanı daha iyi onda. İncehesap 3 taksit, amazon 6.
5060 ti 16 gb kullanıyorum, 5070 ti geçmeye değer mi sence?
1080P 280 hz monitör var ama ilerde 2k geçme fikrim var.5070 olsa değmez derdim ama 5070 Ti değer gibi. Tabii monitör de önemli burada.
0 dan alıyor olsaydın 5070Ti alma imkanın varsa al derdim ama sonradan değiştirmenin bi mantığı pek yok bence. Çünkü 2 kartlada 2k ultrada akıcı oynayabiliyorsun. Bütçeni 6000 serisine sakla. 6070Ti falan alırsın. Veya çok müthiş bir fırsat bulursan alabilirsin. Ben SFF modele 53k vermem hele ki elimde halihazırda ekran kartı varsa.
Evet yakışanı 5070Ti bence de. Ama ne bileyim 5060Ti'ı satacaksın ordan bir zarar yeni kart alıcan ekstra masraf. Dertsiz başa dert gibi geliyor.1080P 280 hz monitör var ama ilerde 2k geçme fikrim var.
9800x3d işlemci var, yakışan ekran kartı 5070ti. 5060 ti la sanki yazık ediyor gibi hissediyorum işlemciye![]()
Evet yakışanı 5070Ti bence de. Ama ne bileyim 5060Ti'ı satacaksın ordan bir zarar yeni kart alıcan ekstra masraf. Dertsiz başa dert gibi geliyor.
SFF değil ama Slim bir model ince yani. Aslında soğutmaları direk leş demek değil bu sadece ben görüntü itibariyle ince küçük kartları sevmiyorum. Az bişey heybetli dursun o kadar para veriyoruz maksat.Şu model sff diye geçmiyor heralde, nasıldır bu kart iyi midir? Soğutması vs.
Peşin fiyatına 9 taksit var bunda.
Alıntıyı görüntüle