EY1928
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
https://www.trendyol.com/xigmatek/e...-p-1125386510?boutiqueId=61&merchantId=817180
11 bin tl ye de bu var
11 bin tl ye de bu var
Bu modeli ilk defa görüyorum. Kullanıyor musunuz?
Hocam az önce bir arkadaş attı şöyle bir modelde varmış kalitesini bilmiyorum işinize yararsa https://www.trendyol.com/xigmatek/e...-p-1125386510?boutiqueId=61&merchantId=817180beyazı da düşürün be
Rog, thermalright, tryx aynı markanin pompasını kullanıyorlar.Bekleyen varsa değerlendirebilir.
![]()
Thermalright Wonder Vision 360 UB ARGB Black
İşlemci soğutucunuzun kalbinde yer alan yüksek verimli sessiz fan, sisteminizi serin tutarken çalışma ortamınızı sessizliğe bürür.www.gaming.gen.tr
TR Trofeo sıvı soğutma var 4000 rpm den sonra vızıltı duyuluyor. 3500-3800 rpm de yinede soğutuyor ama 6500 rpm desteği var ama sesten dolayı kullanamıyorum.Rog, thermalright, tryx aynı markanin pompasını kullanıyorlar.
O pompada sesli çalışıyor. Dip vızıltı vs geliyor. Bu sebeple ben çok istiyordum ama vazgeçtim.
Arctic liquid freezer 3 sivi soğutma ile devam ediyorum ediyorum.
Hem arctic'den 3-4 kat pahalıya satılacak hem de ondan sesli olacak.
Ondan sesli değil dünyanın en sessiz pompası falan olmalı.
Oled ekran dediğimiz şeyin maliyeti öyle çok pahalı değil artık.
15 inch oled ekran satılıyor işte 5 bine gaming gen'de.
Tamam bükülebilir ekran birazcık daha pahalı olsun.
Daha önceleri 17'ye satılan bu model jumbumda zaten aylardır 12k.
Jumbum bile bundan hala kar ediyorsa maliyeti çok yok demek ki.
reis jumbumda 15 di kontrol ettiğimde 12 ye görmedim ben ama olabilir yani çok takip ettiğim bir ürün değil.Rog, thermalright, tryx aynı markanin pompasını kullanıyorlar.
O pompada sesli çalışıyor. Dip vızıltı vs geliyor. Bu sebeple ben çok istiyordum ama vazgeçtim.
Arctic liquid freezer 3 sivi soğutma ile devam ediyorum ediyorum.
Hem arctic'den 3-4 kat pahalıya satılacak hem de ondan sesli olacak.
Ondan sesli değil dünyanın en sessiz pompası falan olmalı.
Oled ekran dediğimiz şeyin maliyeti öyle çok pahalı değil artık.
15 inch oled ekran satılıyor işte 5 bine gaming gen'de.
Tamam bükülebilir ekran birazcık daha pahalı olsun.
Daha önceleri 17'ye satılan bu model jumbumda zaten aylardır 12k.
Jumbum bile bundan hala kar ediyorsa maliyeti çok yok demek ki.
1 aydır falan bakmiyordum. Evet 12'den 15 olmuş orada da.reis jumbumda 15 di kontrol ettiğimde 12 ye görmedim ben ama olabilir yani çok takip ettiğim bir ürün değil.
Bu ürünler modlanıyor mu mesela sessiz bir aionun pompasıyla bu curved ekranlar birleştirilebiliyor mu? Fanlarınıda noctua koysan canavar gibi ürün olur1 aydır falan bakmiyordum. Evet 12'den 15 olmuş orada da.
Ama fiyatını hak eden bir ürün değil.
İlla alacak olsam rog alırdım. En azından fiyatını korur.
![]()
ASUS ROG RYUO IV SLC 360 ARGB 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu (90RC0152-B0EAY0) - incehesap.com
ASUS ROG RYUO IV SLC 360 ARGB 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu (90RC0152-B0EAY0) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Fanlar belki ama pompa zor.Bu ürünler modlanıyor mu mesela sessiz bir aionun pompasıyla bu curved ekranlar birleştirilebiliyor mu? Fanlarınıda noctua koysan canavar gibi ürün olur![]()
Yok la Newegg'de TL Flex model 340 dolar. Artık bize ne gelirse.
SL model yok280$ olan fansızdır brom. 350$ olan muhtemelen standart fanlı sl modelli. Tl fanlı olan 450$ tax içinde. Arkadaş aldı geçen. Tr de ortalama 15-20 arası olacaktır