🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 Curved Ekranlı Sıvı Soğutma 12.999 Tl 🔥 🔥

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,085
Bekleyen varsa değerlendirebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Panaroma ile arada kalan arkadaşlar içşn
Tryx sistem yükü oluşturmadığı için ayrıca değerli bir ürün ama fiyat kıyaslanınca kafa karıştırıyor. Tryx biraz daha sesli bundan.

Lian Li Curved geliyor, yüzüne bakmam. Sırf o yüzden fiyat indirimi yapmazlarsa bu son 2 ay bir şey bilmiyorum :kek:

Lian Li Curved geliyor, yüzüne bakmam. Sırf o yüzden fiyat indirimi yapmazlarsa bu son 2 ay bir şey bilmiyorum :kek:
450$ 🤣🤣🤣

Ben 280$ dan başlayan fiyatlar diye gördüm yanlış mı bakmışım
280$ olan fansızdır brom. 350$ olan muhtemelen standart fanlı sl modelli. Tl fanlı olan 450$ tax içinde. Arkadaş aldı geçen. Tr de ortalama 15-20 arası olacaktır

280$ olan fansızdır brom. 350$ olan muhtemelen standart fanlı sl modelli. Tl fanlı olan 450$ tax içinde. Arkadaş aldı geçen. Tr de ortalama 15-20 arası olacaktır
Kasa süsleme işi iyice çığırından çıktı bence. Sadece süslemeye ekran kartı kadar para veriliyor.

Bence fiyatı yüksek, thremalright 420mm olan ekranlı modeli 5.5k idi en son. 9 inç kendi ekranı da takılabilir+2k desek bence büyük kasalar için daha mantıklı

Bence fiyatı yüksek, thremalright 420mm olan ekranlı modeli 5.5k idi en son. 9 inç kendi ekranı da takılabilir+2k desek bence büyük kasalar için daha mantıklı
Hocam mevzusu ekranın curved olması zaten. Yoksa ekranlı soğutucu bi dünya var 4 5k ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler soğutucuya neden bu kadar para veriyorsunuz ya
Kanka ışıklı lian li fanlara neden veriyolarsa o yüzden :) Görsellik sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,233
Üyeler
196,918
Son üye
ckhan
Geri